Заведения

Бизнесът излиза на масов протест на 8 септември пред парламента

   
Бизнесът излиза на масов протест на 8 септември пред парламента

Собствениците на ресторанти, хотели и транспортни фирми организират протест на бизнеса на 8 септември 2021 г. в 15 ч. пред Народното събрание. Те изпратиха позиция до медиите.
Търпението ни се изчерпа. Българският бизнес иска да работи, за да храни семействата си. Свидетели сме на имитация на мерки, които удрят първо тези, които сме избрали да останем и да се развиваме в България. И никакви компенсации за отнетото ни конституционно право на труд.
Границата е премината и сега защитаваме правата си на улицата. Много български градове вече дадоха пример и излязоха на площада, организирани от Сдружението на заведенията в България, Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация и Българската асоциация на заведенията.
Ред е на големия ни национален протест в София.
Ударени от временното правителство са не само хотелиерският и ресторантьорски бранш, но и множество други сектори. Затова и към нас се присъединяват още много браншови организации. Участие в протеста вече са заявили Конфедерация на автобусните превозвачи, Асоциация на игралната индустрия, Съюз на частните театрални школи, Съюз на организациите за любителско изкуство, Увеселителни центрове и детски парти центрове в България, Национален таксиметров синдикат.
Всеки, които иска да защитава правото си на труд и нормално съществуване е добре дошъл. Убедени сме, че цифрата на организациите, които ще участват ще расте с всеки изминал ден.



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати