Новини Турагенции

Туроператорът Дрийм холидейз пуска чартъри до Мароко

   
Туроператорът Дрийм холидейз пуска чартъри до Мароко

Езда на камила в пустинята, пазърлъци с местни търговци и вечери в пищни палати - именно това е идеалната ориенталска почивка. За този тип ваканции българите често избират Мароко, която страна е интересна за тях. Шансът да видят нещо непознато и да преживеят своята собствена арабска приказка привлича хиляди туристи ежегодно. Мароко е един от туристическите гиганти в Африка, а една от най-забележителните дестинации е  

 

курортът Агадир 

 

Градът предоставя уникалната възможност посетителите му да се потопят в цветната мароканска култура. Той се различава от останалите марокански класики – Маракеш, Казабланка, Фес – по архитектурата си и оставя наистина уникално впечатление. Новата чартърна програма от София до Агадир започва от 22 септември 2021 г., съобщи за TravelNews Невена Николова, управител на туроператора “Дрийм холидейз”. Полетите ще бъдат осъществявани с авиокомпанията “България Еър”. Плановете са програмата да продължи до 27 октомври 2022г. с полети всяка сряда. 

  

Цените започват от 993 лв.  

и включват както полетите София - Маракеш - София, летищните такси, трансфери летище – хотел – летище, така и 7нощувки на съответната база изхранване в хотел по избор на клиента. “Дрийм холидейз” е подбрал 13 хотели, които варират от 3-звездни и бюджетни до луксозни 5-звездни комплекси. Туроператорът гарантира за качеството на всяка от опциите за настаняване.   

Туризмът е един от главните отрасли в Мароко и служителите в хотелите работят с огромно внимание към детайла. Носи се слава на обслужването като отлично и комплексите гарантират лично отношение към всеки гост. По време на целия престой гостите ще бъдат придружени от опитен представител на туроператора, който да е на среща при нужда. Към пакета е включена и медицинска застраховка „Помощ при пътуване“ с покритие 5000 евро.   

 

Уникалното за Мароко е, че там може да се наблюдава симбиоза между ориенталската и европейската култура. Цветните базари и местната храна наистина допълват усещането за екзотика. Модерната архитектура е много различна от традиционния марокански стил. Всъщност целият град Агадир е новоизграден. Всички сгради датират от 60-те години на миналия век, тъй като нещастно земетресение разтърсва града. Поради тази причина Агадир има много съвременно и европейско изглеждане. Това е един от малкото градове в Мароко, които успешно съчетават модерното с традиционното и със сигурност това оставя впечатление. 

 

 

Адагир е перфектното място за морска почивка. 

10-километровата плажна ивица привлича хиляди туристи. Плажът и забавленията в хотелите сами по себе си са абсолютно достатъчни за една пълноценна почивка. В допълнение “Дрийм холидейз” предлага и езда с камила, сандбординг, полет с балон с горещ въздух над града и яхтена обиколка. Някои от по-вълнуващите предложения на туроператора са целодневна екскурзия до Маракеш и посещение на запленителните места в село Сиди Рибат и планината Атлас.  

Курортът предлага богата селекция от забележителности посетителите могат да разгледат сами и да се натъкнат на много интересни места в центъра. Особен интерес за туристите представляват DOLPHIN WORLD - делфинариума в Агадир. 

 

 

Курортното градче не е типично за Мароко,   

но със сигурност има много възможности за прекрасна почивка. Адагир е модерен, забързан и динамичен, но на плажа всички грижи от делника изчезват и гостите му могат да се посветят на пълен релакс.  Мястото е перфектно за семейства с деца и предлага развлечения и за най-малките. Мароко несъмнено е дестинация, от която никой няма да е разочарован.   

 

Йоана Шомова

 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати