Новини Турагенции

Туроператор пуска чартър до Египет от Варна и София

   
Туроператор пуска чартър до Египет от Варна и София

Египет е едно от най-мистериозните места на планетата. Страната е дом на пирамидите Гиза - единственото останало чудо на света от античния свят. Това привлича хиляди туристи ежегодно. Египет наистина се е превърнал в туристически гигант в Африка. Освен зопленителната история и култура, които Кайро и Луксор предлагат, страната крие и много спокойни местенца за отдих. Мястото е идеално за екзотична морска почивка край Червено море. 

 

Новата чартърна програма от София и Варна

 

до Хургада започва от 26 септември 2021 г., съобщи за TravelNews Невена Николова, управител на "Дрийм холидийз" “. Полетите ще бъдат осъществявани от авиокомпанията Bulgaria air с включени 7 кг. ръчен багаж и 20 кг. – чекиран багаж. Плановете са програмата да продължи до 24 октомври. Пакетът е за 7 нощувки / 8 дни.

 

“Пътуванията към Египет продължават да са сред най-търсените и смятаме, че интересът ще нараства”, каза Николова.  

 

Цените започват от 599 лв на човек 

 

и включват самолетни билети Варна/София-Хургада и Кайро- Варна/София с директен чартърен полет, летищни такси, 6 нощувки в избрания хотел на съответната база изхранване в Хургада, 1 нощувка в петзвезден хотел в Кайро, трансфер летище-хотел-летище и медицинска застраховка “Помощ при пътуване” с покритие 5 000 евро с включени медицински разходи, свързани с COVID 19 при пътувания в чужбина. В програмата влиза и посещение на пирамидите в Гиза, статуята на Сфинкса и Историческия музей в Кайро с включен обяд. 

Допълнително туристите трябва да заплатят входна виза за Египет на стойност 25 щатски долара на летището в Хургада. Също така екскурзоводите съветват пътниците да си подготвя дребни пари за бакшиши. 

 

В момента "Дрийм холидейз" организира промоционални кампании. Желаещите могат да се възползват от оферта SUPER LAST MINUTE за програмите, започващи на 26 септември. За записалите се до 30 септември също има специално предложение - MEGA SALE OFFER. То осигурява 10% отстъпка за всеки втори възрастен.  

 

Отделно туристите могат да се запишат за

 

целодневна екскурзия до Лускор с автобус, обиколен тур на Хургада, разходка с лодка с прозрачно дъно, джип сафари, разходка с подводница “Синдбад”, шоу с делфини и посещение на Ориндж бей. Това са някои от най-атрактивните предложения за дестинацията. Чрез тях българите наистина могат да се потопят в египетския бит и култура. 

 

Докато приключенците се наслаждават 

 

на различни водни спортове и екскурзии, тези които търсят активна почивка могат да се възползват от множеството развлечения, които хотелите предлагат. Хургада е курорт, известен със спокойствието си и възможностите си за релакс. “Обслужващият персонал в Египет работи с огромно внимание към детайла. Особено в Хургада хотелите не предлагат просто почивка, а същинско релакс преживяване. Несъмнено всеки гост там се чувства като знаменитост”, подчерта Николова. 

 

Египет е страна с богата история. 

 

Там могат да се открият археологически разкопки, впечатляващи забележителности и интересни музеи. Също така има много големи, модерни градове, които са идеални за шопинг и нощен живот. През деня пък е задължително да се посети някой от стотиците красиви плажове по брега на Червено море. Хургада предлага една уникална комбинация от красиви кристалносини води и пустинен климат. Мястото осигурява перфектния баланс и е подходящо за всеки тип почивка!

 

Йоана Шомова

 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати