Новини Турагенции

Туроператорът Абакс прави ново сафари предложение в Дубай

   
Туроператорът Абакс прави ново сафари предложение в Дубай

Дубай е една от най-желаните дестинации и привлича хиляди туристи със запленителната си комбинация от ориенталски чар и модерната архитектура. Емирството е наистина неповторимо място. Докато някои са привлечени от екзотичните плажове и запленителната пустиня, други се наслаждават на уникалните забележителности. Дестинацията държи някои от световните рекорди на Гинес и това несъмнено също привлича множество посетители. Сред най-впечатляващите рекордьори несъмнено са Бурж Халифа - най-високата сграда в света със впечатляващите си 828 метра и Deep Dive Dubai - най-дълбокият басейн в света, който обхваща малко над 60 метра. Това е само една малка част от уникалните места в емирството.  

 

Туроператорът „Абакс“ представи нова  

 

и изключително интересна програма до Дубай. Предложението е идеално за малки и големи, за тези, които никога не са били в дестинацията, но и за туристи, които се връщат отново и отновоУникалното за програмата е, че включва посещения на „Дубай сафари парк“ с диви животни. Той е нещо като зоопарк на открито и е уникален за децата. Отделно се предлага джип сафари из прелестната пустиня. Това прави предложението с фокус върху авантюристичните преживявания, заяви Мартина Найденова, маркетинг мениджър в компанията.  

Цените започват от 1490 лева, а датите стартират още през октомври. От 3 октомври 2021 до 24 април 2022 програмата ще се реализира седмично с полет всяка неделя. Цената включва чартърен директен полет с авиокомпания “Bulgaria Air” с 23 кг. регистриран багаж и 10 кг. ръчен багаж, летищни такси, трансфер летище-хотел-летищенощувки със закуски в избрания хотел, както и сафари развлечения. Освен всичко това туроператорът е осигурил и две застраховки - медицинска и отмяна на пътуване, с покрит риск за COVID-19. По време на целия престой представител на фирмата с български език ще придружава туристите.  

„Хотелът по програмата е Avani Ibn Battuta Dubai Hotel 4*, с отлични отзиви, разположен в новата част на Дубай, само на 10 минути от пристанището и всеизвестния плаж Джумейра“, сподели Мартина Найденова. Тя гарантира, че хотелът разполага с всички нужни удобства за една невероятно релаксираща и луксозна почивка.   

 

Към момента ОАЕ е една от най-безопасните  

 

държави по отношение на COVID-19 в световен мащаб. 75% от всички жители на дъжавата са преминали пълен цикъл на ваксинация, а конкретно в емирство Дубай процентът е дори по-голям. Това осигурява сигурност и спокойствие на туристите. Важното е, че ситуацията е добра за пътуващите и животът в Дубай се завръща към обичайните си темпове, подчерта Мартина Найденова.  

Емирството предлага много културни и природни паметници, а в съчетание с динамичния живот създава уникално впечатление. Дубай не остава безразличен на никой турист и всеки би намерил нещо по свой вкус. Докато авантюристите се наслаждават на сафари приключения, тези, които търсят активна почивка могат да се радват на жаркото слънце и стотиците плажове. Със сигурност мястото е подходящо за всеки тип пътешественик. Отделно Дубай е перфектното място за “начинаещите” в екзотичните почивки, тъй като емирството е изключитлено добре развито.  

 

Йоана Шомова 

 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати