Транспорт

България Еър ще си партнира с испанската Air Europa

   
България Еър ще си партнира с испанската Air Europa

През март националният превозвач „България Еър“ сключи SPA (Special prorate agreement) договор с испанската авиокомпания Air Europa. Благодарение на новото SPA споразумение пътниците могат да закупят само един билет за цялото пътуване между София и вътрешността на Испания или Португалия като се възползват от по-атрактивни цени в сравнение с опцията за отделен билет за всеки от превозвачите.

Новото SPA споразумение дава възможност на пътниците лесно и удобно да достигнат до Порто, Аликанте, Валенсия, Канарски острови, Ибиза, Ла Коруня, Гран Канария, Тенерифе, Виго и др. на преференциални цени с удобен трансфер в Мадрид. На прага на летния сезон комбинираните по-конкурентни тарифи важат и за всички пътници от Иберийския полуостров, желаещи да посетят столицата на България или да продължат пътуването си до някоя от черноморските дестинации. 

Сключването на договора за сътрудничество с испанската авиокомпания Air Europа е поредната стъпка, която националният превозвач прави в стремежа си да гарантира на своите пасажери богата мрежа от дестинации на конкурентни цени и приизгодни условия.Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати