Новини Транспорт

Wizz Air представя нов и по-изгоден начин за използване на мобилни данни в чужбина

   
Wizz Air представя нов и по-изгоден начин за използване на мобилни данни в чужбина

Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа и най-екологично устойчивата в света, стартира нова услуга за мобилни данни eSIMза своите клиенти по време на пътуване в чужбина.

Услугата eSIM се фокусира върху предоставянето на надеждни и високоскоростни мобилни данни на пътниците, като осигурява безпроблемна свързаност. Чрез еднократно закупуване Wizz Air дава възможност на клиентите си да се възползват от изгодни опции за мобилни данни с достъп до над 245 мобилни мрежи, като по този начин остават свързани в повече от 150 държави без да се налага да сменят физическите си SIM карти.

С вградената услуга eSIM клиентите вече могат да планират и оптимизират своите разходи за мобилни данни, като елиминират необходимостта от скъпияроуминг или несигурните Wi-Fi връзки.

Независимо дали пътуват с едно или с няколко устройства, пътниците могат лесно да управляват и проследяват своите предплатени планове, за да се уверят, че не надвишават определените им лимити. Освен това електронната SIM карта може да се използва до 12 месеца след последното пътуване.

За да бъде лесно достъпно за всички, купуването наeSIM услугата може да се извърши удобно чрез банкова карта, което е сигурен и опростен начин на плащане.

Wizz Air въвежда тази нова услуга за своите клиенти с радост, за да им даде възможността да ползват изгодни и удобни услуги за мобилни данни, докато пътуват в Европа и извън нея. Като предоставя планируемо и проследимо решение, авиокомпанията цели да промени начина, по който клиентите използват мобилни данни и да повишиудовлетвореността им.

За повече информация за услугата eSIM Data на Wizz Air,можете да кликнете тук.

За Wizz Air:

Wizz Air, най-бързо развиващата се нискотарифна авиокомпания в Европа, оперира флотилия от 181самолета Airbus А320 и А321. В Wizz Air екип от авиационни експерти предоставя висококачествено обслужване и много ниски цени на билетите, което прави Wizz Air предпочитаният избор на 27.1 милиона пътници за финансовата година F22, приключваща на 31 март 2022 г. Wizz Air е листната на Лондонската фондова борса под тарифен номер WIZZ. Наскоро компанията бе класирана в топ 10 на най-безопасните авиокомпании в света за 2022 г. от AirlineRatings.com – единствената световна агенция за безопасност и рейтинг на авиокомпаниите, а също и бе обявена за Авиокомпания на 2020 г. и 2023 г. от Air Transport Awards – най-желаното признание, което авиокомпания или отделна личност може да получи, открояващо личност или организация за впечатляващо представяне, иновации и ексклузивна услуга. Wizz Air беше призната за „Най-устойчивата нискотарифна авиокомпания“ от Световните награди за финансова устойчивост за 2022 г. и за „Глобално екологично устойчивата авиокомпания на годината“ от CAPA-Centre for Aviation Awards for Excellence 2022.Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати