Новини Хотели

Хотел Asteria Family Sunny Beach предлага All inclusive с турски готвачи

   
Хотел Asteria Family Sunny Beach предлага All inclusive с турски готвачи

Хотел Asteria Family Sunny Beach (4 звезди) в центъра на едноименния курорт предлага уникален All inclusive с турски готвачи, установи репортер на TravelNews. Разнообразието от храна е огромно, която се подрежда красиво на блок масите. Държи се на пресните продукти - зеленчуци, меса, риби и плодове. Напитките в пакета All Inclusive са качествени и не се допуска компромис. Отделно има и два а ла карт ресторанта. Към турските готвачи работи и много добър български екип.

Персоналът е международен, като има българи, турци и украинци. Обслужването е на много високо ниво, защото хотелът е част от турската верига Asteria Hotels & Resorts. Тя стъпи в България през миналата година чрез българската компания MPM Hotels, която заедно с турския концерн си партнират по проекта.

Плодовете в А ла карт ресторанта се сервира в издълбан лед

В момента в хотела има германски, украински, британски и полски туристи. През юли и август очакваме и много българи и румънци, обяви за TravelNews Мартин Петков, съдружник в MPM Hotels. Той обясни, че това е първият обект на Asteria Hotels & Resorts зад граница. Турската верига притежава и оперира още три хотела в южната ни съседка. Най-известният е Asteria Kremlin Palace в курорта Кунду в Анталия, който имитира Кремъл в Москва, а в двора му е построено копие на катедралата „Св. Василий Блажени“. Asteria Kemer Resort е в курорта Кемер също в Анталия, а Asteria Bodrum Resort е в другия курорт – Бодрум.

Хотел Asteria Family Sunny Beach е четири звезди и разполага със 164 стаи, 3 ресторанта и 4 бара. Работи по системата All Inclusive. Намира се в близост до централния плаж на Слънчев бряг, на който има чадъри и шезлонги в собствено обособена зона. Разполага с басейни с шезлонги и чадъри и голяма зелена градина, в която има над 200 вида зелена растителност, осигуряваща естествена сянка през горещите летни дни. Има разнообразна дневна и вечерна анимационна програма за възрастни и деца, както и детски клуб ( 4-12 годишна възраст ). В непосредствена близост е известаната крайбрежна алея на курорта.

Българското дружество МПМ Хотелс предлага мениджмънт на хотелски комплекси под наложена на пазара собствена търговска марка – MPM Hotels. Осигурява практически и консултантски услуги за управление на операциите, маркетинг и продажби, предпроектни проучвания, стратегическо бизнес планиране, управление на персонала, изготвяне на оперативни бюджети, както и други съпътстващи хотелския мениджмънт дейности, които са от ключово значение за цялостната рентабилност на инвестициите в туризма. Тя оперира още 9 обекта в България – четири от тях са в Слънчев бряг - МПМ Хотел Астория, MПМ Хотел Орел, МПМ хотел Кондор и МПМ Хотел Калина Гардън. В Елените е МПМ Хотел Зорница Сендс енд СПА, а в Несебър - МПМ Хотел Арсена. От зимните курорти са представени Банско - МПМ Хотел Спорт и МПМ Хотел Гинес и Пампорово - МПМ Семеен Хотел Мериан.

Мирослав Иванов, Слънчев бряг