Събития

Над 300 собственици на мотори Harley Davidson от Балканите пристигат във Велико Търново

   
Над 300 собственици на мотори Harley Davidson от Балканите пристигат във Велико Търново

Над 300 собственици на мотори Harley Davidson от Балканите пристигат във Велико Търново в края на седмицата, съобщи за БТА Петър Стефанов, домакин и инициатор на срещата.

В ежегодната среща на H. O. G. – Harley Owners Group,  ще се включат участници от България, Гърция и Турция. За първи път сбирката ще се състои в старата столица и е част от културния календар на Община Велико Търново.

На 7 юли на площада пред Царевец ще бъде изградена сцена, на която ще се изявят музикантите от група Overhook, както и таланти от „Гласът на България“. Концертът започва в 19:00 часа. На място ще бъде организиран и кетъринг, а входът за събитието е свободен.

На следващия ден от 11:00 часа на улица „Христо Ботев“ собствениците на мощните мотори ще се срещнат с всички, които желаят да се снимат с тях или да научат повече за легендарната марка, след което ще се отправят към Габрово и архитектулно-историческия резерват „Етъра“. Петър Стефанов е един от първите притежатели на мотор от тази марка в България отпреди 17 години, въпреки че нейното представителство в България е създадено през 2015 година.