Заведения Новини

Ресторант Левант отговориха на нападките на хотелиера Венелин Ташев

   
Ресторант Левант отговориха на нападките на хотелиера Венелин Ташев

Елитният морски ресторант „Левант“ отговори на нападките на хотелиера Венелин Ташев. Заведението, което е предпочитано място заради разкошната си храна и европейско обслужване, стана обект на медийна атака от несебърския бизнесмен и хотелиер Венелин Ташев. От „Левант“ изпратиха становище до медиите.
Публикуваме го цялото:
"До най-великия хотелиер в България, до най-богатия, до най-красивия, вносителят на НОВОТО, спасителят на туризма. До общинския съветник Венелин Стоянов Ташев, построил най-грозните общежития, човекът който унищожи хилядолетния плаж „Робинзон“, който бетонира пясъка и изсече вековна гора. 
Ние от „Левант“ не сме мутри. Ние не сме брали душа, както ти с 8 куршума от калашник. Ние не сме трепали чужденци в нашите дискотеки. Дължа ти отговор единствено заради златните момчета Аспарух и Росен, които работят по 20 часа, за да го има “Левант“.
„Левант“, който изградихме от едно сметище. „Левант“, който ти искаш да затвориш. „Левант“, срещу който ти написа 8 жалби и 8 институции минаха на проверка за последните 3 дни.
Петима брилянтни юристи ни защитават от сутрин до вечер и ни защитават безплатно. Те знаят ти какво искаш да направиш. Ти изпрати за 2 години и орди с полиция. Спяха ни пред къщата и се криеха по храстите. Викат ни денонощно да пишем, дават ни обяснения и управители, и сервитьори, и градинари.
Борихме се в съда срещу три дела, образувани от тази полиция, дето ти слугува, защото ти си велик. Купил си си бели чехлички от сергиите в Пукет, качил си се на Rolls Rouce и всички трябва да ти се кланят. 
Земята, за която говориш, е заграбена от теб за 100 лева на квадратен метър на първа линия и на мен ми я продаде два пъти – един път двойно, и един път за 80 000 евро, 284 квадрата. Земята, за която ни изнудваше в продължение на години, тази, на която ние те посрещахме с бутилки уиски. 
Сега ти пречи шумът. Не ти пречи думкането на твоите колони от чалготеката, която направи върху плажа, с която умишлено гониш клиентите на „Левант“. Сега пищиш уплашено, че са ти счупили камерата, камерата, която гледа вътре в ресторанта. Пишеш статии и викаш телевизии да правиш мръсотии, така си свикнал, цял живот. Доносник!"
От „Левант“ са категорични, че всяка следващата статия, която уронва престижа им, ще бъде парирана в съда по съответния законов ред.