Транспорт

Suite dreams – Специални оферти за круиз на новия кораб на Celestyal

   
Suite dreams – Специални оферти за круиз на новия кораб на Celestyal

Celestyal, носителят на редица награди и избор номер едно на пътуващите до гръцките острови и Източното Средиземноморие, обявява промоционални оферти за безплатен ъпгрейд на резервациите на каюти за апартаменти на кораба Celestyal Journey. Офертата важи за избрани круизи през октомври, ноември и декември 2023 г. и от нея могат да се възползват всички пътешественици, които резервират до 31-ви юли своето ново приключение със Celestyal Journey.

Celestyal предлага и по-ниски цени само от 299 евро на човек за избрани круизи с три нощувки за резервации, направени до 15-ти август 2023 г.

Компанията обръща специално внимание и на хората, планирали семейна почивка и  предлага безплатни места за деца за избрани плавания на някои от маршрутите си. Това са три- и четиридневният круиз "Иконична Егея" (до 13-ти ноември 2023 г.) и ексклузивният петдневен круиз "Идилична Егея", който тръгва на 26-ти август 2023 г. Гостите получават 100% отстъпка от цената на круиза, без пристанищните такси и таксите за обслужване, за деца на възраст под 12 години, ако направят своите за резервации до 15-ти септември 2023 г.

"Развълнуван съм да обявя подробности за нашето предложение "Suite Dreams", с което отпразнуваме предстоящото пускане по вода на Celestyal Journey през септември, както и за другите ни оферти за по-ниски цени и „Kids Go Free“ за безплатно настаняване на децата. Сигурен съм, че както туристическите агенции, така и потребителите ще се възползват от тези страхотни предложения. Те ще позволят на гостите да се насладят на някой от 149-те апартамента на Celestyal Journey, да избягат за няколко дни или да заведат семействата си на почивка с по-малко разходи на някой от по-кратките ни круизи.“, коментира Лий Хаслет, главен търговски директор на Celestyal.

Офертата за ъпгрейд на каютата с една категория се отнася за избрани Junior Suite апартаменти на следните плавания на Celestyal Journey:

  • 7-дневен круиз "Три континента" с тръгване от и връщане в Атина с междинни спирки в Порт Саид, Ашдод, Лимасол, Родос и Кушадасъ. Отпътуване на 21-ви и 28-ми октомври; 04-ти, 11-ти, 18-ти и 25-ти ноември; 2-ри и 9-ти декември 2023 г. Цени на Junior Suite от 1 059  евро на човек.
  • 14-дневен круиз "Идилична Егея и по стъпките на Св. Павел" с тръгване от и връщане в Атина с междинни спирки в Солун, Кушадасъ, Крит, Санторини, Миконос, Милос, Атина, Солун, Кавала, Истанбул, Дикили, Кушадасъ и Патмос. Заминава на 7-ми октомври 2023 г. Цени за Junior Suite от 2 159 евро на човек.
  • 14-дневен круиз "По стъпките на Св. Павел и три континента" с тръгване от и връщане в Атина с посещение на Солун, Кавала, Истанбул, Дикили, Кушадасъ, Патмос, Атина, Порт Саид, Ашдод, Лимасол, Родос и Кушадасъ. Отпътува на 14-ти октомври 2023 г. Цени на Junior Suite от 2 159 евро на човек.
  • 11-дневен „Коледен круиз“ с тръгване от и връщане в Атина и с междинни спирки в Солун, Измир, Крит, Анталия, Лимасол, Александрия (с нощувка) и Хайфа (с нощувка). Отпътува на 16-ти декември 2023 г. Цени на апартаментите Junior Suite от 1 519 евро на човек.
  • 18-дневен круиз "Три континента и Коледен круиз" от Атина до Солун с междинни спирки в Порт Саид, Ашдод, Лимасол, Родос, Кушадасъ, Солун, Измир, Крит, Анталия, Лимасол, Александрия, Хайфа и Атина. Заминава на 9-ти декември 2023 г. Цени на Junior Suite от 2 649 евро на човек.
  • 19-дневен „Коледно-Новогодишен круиз“ с тръгване от и връщане в Атина, минаващ през Солун, Измир, Крит, Анталия, Лимасол, Александрия, Хайфа, Атина, Крит, Родос, Кушадасъ, Истанбул (с нощувка) и Волос. Отпътува на 16-ти декември 2023 г. Цени на Junior Suite от 2 649 евро на човек.
  • 8-дневен Новогодишен круиз с тръгване от и връщане в Атина с посещение на Крит, Родос, Кушадасъ, Истанбул и Волос. Отпътува на 27-ми декември 2023 г. Цени за Junior Suite от 1 229 евро на човек.

Цените включват всички ястия, избрани напитки по време на хранене, развлечения и ежедневните дейности на кораба, отстъпка от 75 евро за екскурзиите на брега (при предварителна резервация на такива поне 48 часа преди качване на кораба), пристанищни такси и бакшиши.  Офертата е валидна за нови индивидуални резервации, направени до 31-ви юли 2023 г. и платени изцяло в рамките на 14 дни от деня на резервацията.

За резервации пишете на [email protected] или посетете www.celestyal.com