Новини Събития

La Dolce Vita идва в София - Italian брънч недели в Mare di Sofia

   
La Dolce Vita идва в София - Italian брънч недели в Mare di Sofia

Mare di Sofia въплъщава италианския дух и безгрижие, в унисон с градската реалност на столичното лято. Повече от италиански плаж - Mare di Sofia е концепция, създадена да поглези сетивата и да предостави плажно преживяване, без да е нужно да напускаме столицата.

Никъде другаде духът на Италия не е толкова силно изразен, както на Амалфийското крайбрежие. В този стилен, облян в слънце анклав, животът тече с различно темпо...

Вдъхновен от този начин на живот, Malfy Gin въплъщава същността на "La Dolce Vita" и ви кани да седнете удобно и да се насладите на всяка глътка от студената си напитка в първия по рода си градски плаж в София - Mare di Sofia.

Malfy Gin пренася средиземноморския плажен дух в сърцето на София от 4 август на стадион Юнак, съчетавайки духа на морето с удобствата на столицата, като създава неповторима обстановка, която ще ви освежи и вдъхнови през горещия август месец.

Не говорим за обикновен "pool bar", а за истинско морско изживяване с фин пясък, зона за плажуване, бар за коктейли и сцена за разнообразни събития, олицетворяващи Dolce far niente натурата на бранда. Представяте си как се разтапяте под музиката, с джин в ръка, пясъчен плаж под краката си, хубава италианска храна и ваканционно настроение.

Специалното откриване на тази впечатляваща концепция, създадена да поглези сетивата, е насрочено за 4 август и ще бъде посрещнато с участието на талантливата DARA. 

В рамките на цял месец (до 2 септември) великолепната атмосфера на Mare di Sofia няма да ви остави време за скука в града. Организаторите са се погрижили да ви подготвят програма от разнообразни събития, които да задоволят всеки вкус.

Очакват ви цветни партита всеки петък с различен дрескод, инспириран от различните вкусове на Malfy Gin, за да можете да изживеете италианската изтънченост и неподправеност на духа.

Емблематичното After Work Social Club party на Go Guide ще ви даде възможност да разпуснете и да се забавлявате след работа. Не пропускайте и яхтеното парти с Papi Hans с дрескод, инспириран от яхтени облекла, а също и коктейлен уикенд с глобалния посланик на Malfy Gin - Fabiola Falasca, където ще се насладим на изкусителни коктейли, цветно парти и специален cocktail мастърклас, за да се научим как и ние да си забъркваме вкусовете на лятото.

А с участието на културния феномен в града - Йордан Петков, и неговото KITCH парти, събитията в Mare di Sofia стават още по-завладяващи, горещи и шумни.

Очакват ви още много изненади и емоционални преживявания. В програмата на Mare di Sofia са включени диджейски вечери, участия на живо и още много други цветни, и вълнуващи събития!

Освен богатия избор от партита и коктейли, ще можете да се насладите и на брънч в италиански стил с автентични италиански деликатеси всяка неделя от този август.

Пригответе се да кажете "Ciao!" на Malfy Gin и нека София се превърне в морски град на безгрижието и италианското очарование. Преживяване, което обещава да задоволи сетивата и сърцата на всички посетители, да ги потопи в духа на Италия, средиземноморието и Malfy!

Запознайте се пълната програма на maredisofia.com. Можете да последвате и профилите на плажа в социалните мрежи @maredisofia, за да сте сигурни, че няма да пропуснете най-интересното от лятото в София!

*Работното време на плажа е от 10:00 до 22:30, а стандартната цена за вход е 10 лв. На Mare di Sofia се допускат само лица над 18 години.