Турагенции

Crusit представя NCL за средиземноморски и карибски круизи

   

NCL е сред лидерите в круизите
  NCL

Круизите стават все по-популярен избор сред българите, особено когато става дума за екзотична почивка. Те са страхотен вариант да се съчетаят няколко дестинации без напрежението от бързането по летища и гари. Освен това туристите пътуват в несравним лукс и комфорт, който на сушата би излязъл много по-скъп. За много хора основно предимство е, че круизът като концепция бяга от типичния All Inclusive модел и съчетава този тип почивка с много забавления и активности на борда, както и с екскурзионни програми. 

Естествено, има компании, които са известни с доказаното си качество и са се превърнали в синоним на безупречно обслужване. Norwegian Cruise Lines е една от тези круизни гиганти. Вече 57 години NCL залага на предоставянето на своите гости на огромен избор от заведения за хранене, с различен стил, различна кухня и разнообразни възможности за избор, множество барове на корабите, най-богатия избор на места и съоръжения за спорт и забавление на борда. 

Едно от ключовите предимства на NCL 

е "Freestyle Cruising" - концепция, която позволява на пътниците да имат гъвкавост в избора на ресторанти, часове за хранене, събития и шоу програми. Това означава, че на борда няма стриктно наложени графици, което позволява на туристите сами да планират престоя си на кораба и дава място за спонтанност и неочаквани забавления.

“NCL е предпочитаната круизна компания не само заради вниманието към детайла, но и заради добрите условия. Те имат една от най-младите флотилии и всичките им кораби са нови и приветливи. Освен това те всички са изрисувани с цветни декорации отвън - този дизайн се пренася и вътре, като създава свежа и отпускаща атмосфера. Няма нищо общо с интериорите на други круизни линии”, изтъква Мартин Митков, мениджър „Бизнес развитие“ на Crusit.bg, която платформа е част от туроператора Usit Colours. Той също така е бивш служител на NCL и познава компанията в дълбпочина. 

Crusit.bg е специализирана 

в круизни пътувания, която предлага организирани групови пакети, както и персонализирани круизни екскурзии. Платформата работи с круизния гигант от години и предлага някои от най-интересните им дестинации. Имат над 500 предложения на NCL, които са за круизни програми по целия свят. Предложенията включват Европа, Близкия Изток, Азия, Африка, Австралия, Северна и Южна Америка. 

Това прави NCL не само една от най-удобните круизни компании, а и една от тези с най-богат асортимент от програми. Митков допълва още: “През лятото най-търсени са круизите в Европа. Туристите често избират такива в Средиземно море, както и различни програми в Северна Европа около скандинавските държави и Исландия. През останалите сезони категорично най-търсени са карибските круизи. Те са интересни, достъпни и просто очароват туристите. NCL имат и свой остров на Бахамите, което е уникална възможност за релаксиращ ден на плажа”.

Друг голям плюс 

на NCL е, че успява да запази цените си достъпни. Въпреки категорично високото качество, цените на корабите на компанията остават по-ниски от тези на други компании. Традиционно пакетите на Crusit.bg за тези круизи включват пристанищни такси във всички точки от маршрута, настаняване в двойна каюта за периода на целия круиз, хранене на пълен пансион на борда, ежедневно почистване на каюти, разнообразни дневни и вечерни развлечения на борда на кораба, ползване на откритите басейни, шезлонги и джакузи, плажни хавлии, ежедневни занимания за деца от общо 4 възрастови групи и ползване на фитнес центъра.

Това, което обаче е голямо перо в бюджета за всяко круизно пътуване, са алкохолните напитки и интернетът на борда. На някои круизи този тип добавки започват от 45-50 евро на ден. Но с пакета “Free at Sea” на NCL туристите заплащат много по-ниски цени. Той включва всички 4 екстри: пакет за напитки, пакет за специализирани ресторанти, интернет и намаления за екскурзии, а цените за 3 и 5-дневни круизи е 99 евро на човек, за 6 и 8 - дневни круизи - 149 евро, а за 9 или 11 - дневни круизи - 199 евро. Това прави около 20 евро на човек на ден!

Има някои несравними удобства на круизите, които правят пътуването същинска почивка. Това твърдение е особено вярно, 

когато става дума за деца. 

На повечето круизни кораби има детски занимания и забавачници, което позволява на децата да се занимават целодневно, а възрастните да се насладят на специалната програма за тях и същински да си починат. Точно поради тази причина много семейства се спират именно на NCL. Те организират дейности не само за най-малките, а и за по-големи деца и тийнейджъри. Дейностите им са в 4 основни възрастови групи и се грижат за уникалното прекарването на малчуганите. 

“Още нещо, което отличава NCL от другите круизни компании са техните шоу програми. Докато други круизи имат собствени изпълнители на борда, NCL работят със същински професионалисти, които представят на най-големите световни сцени. Това прави представленията им на много високо ниво. Много от туристите ни споделят, че шоутата на корабите на NCL са ги оставили без дъх”, изтъкна Мартин Митков. 

Неоспоримо круизните пътешествия представляват незабравим опит за всички, обичащи морето и нови приключения. NCL съчетават комфорт и гъвкавост за своите пътници с модерни кораби и уникални маршрути. С разнообразните забавления и активности на борда пътниците имат възможност да се наслаждават на неповторимо преживяване, което ще остави дълготрайни спомени. Категорично това е най-добрият избор, когато става дума за круизи в Европа и на Карибите. 

Йоана Шомова