Новини Транспорт

Полско изложение на яхти ще се проведе в Созопол

   
Полско изложение на яхти ще се проведе в Созопол

Полската агенция за инвестиции и търговия (PAIH), избра гр.Созопол за провеждането на първото по рода Polish Boat Show в България. Изложението ще се проведе от 25 до 27 август и ще представи полски производители на кораби, яхти, лодки и водно оборудване. България е чудесно място за водни спортове.

На изток Черно море с 380 километра брегова линия, седем пристанища и много яхтени портове, на север граничната река Дунав.

Красиви водни басейни и места за приключения са налични във всички участъци на страната множеството езера, язовири, речни планински участъци, всички насърчават различни видове водни дейности. Организаторите на събитието са събрали на едно място, някои от най-успешните производители на кораби, яхти и оборудване, които ще представят своите най-нови модели.

През годините, полските корабостроителници са се утвърдили, като модел на качество и иновация. Полски кораби често са номинирани и награждавани на престижни конкурси в Германия, Франция и САЩ. Мястото на провеждане на Polish Boat Show е Cache Yacht Bar, намиращ се на Марина Порт Созопол- едно от най-знаковите места за срещи на любителите на морето.

Посетителите ще могат да се отпуснат и да се насладят на морския пейзаж, докато разглеждат изложеното оборудване и разговарят с експертите. Основната цел на събитието е любителите на водни спортове да се запознаят с новостите в индустрията и да се създадат контакти и партньорства, между български и полски представители на бизнеса. Не пропускайте Polish Boat Show в Созопол от 25 до 27 август 2023г. Заповядайте и се насладете на невероятния морски свят.

Организатор: Полската агенция за инвестиции и търговия (PAIH).