Новини Събития

Аштън Къчър и Мила Кунис канят фенове в къщата им за гости в Санта Барбара

   
Аштън Къчър и Мила Кунис канят фенове в къщата им за гости в Санта Барбара

Актьорите Аштън Къчър и Мила Кунис канят свои почитатели да прекарат една нощувка в къщата им за гости в Санта Барбара. Те пуснаха дома си в популярната платформа за отдаване под наем Airbnb. Записването тече от сряда (16 август), а четирима късметлии ще могат да прекарат една нощувка там на 19 август.

Къщата се намира в Санта Барбара и разполага с кухня, хол, баня, две спални и тераса с изглед към Тихия океан. На гостите ще им бъде осигурена храна и ще бъдат посрещнати от двамата актьори при пристигането си. Престоят в къщата обаче изисква спазването на определени правила. Аштън Къчър и Мила Кунис няма да позволят на гостите си да правят партита или да консумират алкохол и наркотици. В замяна на нощувката от Airbnb ще направят дарение на Thorn - организация, която се бори със сексуалната експлоатация на деца.

Макар и инициативата да е изненадваща за много хора, тя не е просто едно спонтанно хрумване от страна на звездната двойка. Аштън Къчър е инвеститор в Airbnb и неведнъж е признавал, че след развода си с Деми Мур през 2013 г. прекарва една година в различни жилища, давани под наем в платформата.