Турагенции

Kruizi.bg представи първия интерактивен пътеводител на кораба Costa Toscana

   
Kruizi.bg представи първия интерактивен пътеводител на кораба Costa Toscana

Kruizi.bg (част от туроператора „Премиер турс“) представи първия интерактивен пътеводител на кораба Costa Toscana и уникалното Средиземноморие с автентично съдържание и ценни съвети от и за пътешественици. Това е ново преживяване за туристите, директно от борда на кораба Costa Toscana, който е най-новото бижу на компанията Costa Cruises, заяви пред CruiseNews Радостина Янева, мениджър „Проекти“ в „Премиер турс“.

Уникалният по рода си проект е резултат на вдъхновено партньорство между туроператора и Brimki.net. Насладете се на цялостно дигитално представяне на круизното пътуване! Гарантираме Ви ново преживяване! Разгледайте, насладете се, потопете се в пресъздадената атмосфера!

Проектът съдържа 10 подкатегории, в рамките на които може да се запознаете подробно с кораба, каютите за настаняване, храната и заведенията на борда, възможностите за спорт и забавления, да разгледате всяка от дестинациите по маршрута на кораба, да видите изгревите и залезите сред морето и усетите как протича живота на кораба.

Само за месец и половина пътеводителят генерира близо 2500 органични гледания и засилен интерес при резервациите за пътуване с Costa Toscana и Kruizi.bg, още преди стартиране на официална рекламна кампания, обясни Радостина Янева.

Интересът на всички, които не могат да се престрашат да опитат пътешествие с круиз, или вече имат натрупан опит зад гърба си, но не познават всички компании или всички техни кораби, е насочен към информация от първоизточника. Някой, който вече е бил там, и честно ще сподели своите съвети за преживяването, какво да се посети, в кой бар са най-добрите коктейли на борда, и за какво си заслужава да се похарчат или не допълнителни средства, например. Всичко това може да намерите в пътеводителя.

Kruizi.bg създава това уникално пространство за споделяне и съпреживяване на круизното пътуване, с цел да вдъхнови още мечтатели да се превърнат в пътешественици. Избират Costa Cruises не случайно, защото са италианска компания и вдъхват любов, смях, Ла Долче Вита. „Kруиз в италиански стил” с Costa е нещо повече от пътуване към нови и вълнуващи дестинации – това е преживяване, което създава спомени за цял живот!

Представеният средиземноморски маршрут на Costa Toscana се изпълнява и в момента и ще продължи до края на ноември тази година, като в момента е част от промоция Never Ending Summer на компанията с цена от 449 евро на човек във вътрешна каюта при резервация до 21 август 2023 г. След това корабът се отправя към Близкия изток, където ще постави начало на зимния сезон с уникален едноседмичен маршрут, включващ Дубай, Абу Даби (ОАЕ), Доха (Катар) и Маскат (Оман). Промоцията за този маршрут започва на цена от 349 евро на човек във вътрешна каюта за отплаване на 27 януари 2024 г.