Хотели

Новата платформа Findly.bg ще предлага настаняване в България

   
Новата платформа Findly.bg ще предлага настаняване в България

Findly.bg е най-новата онлайн платформа за резервации на хотели, апартаменти, вили, яхти и други места за настаняване в България. „Нашата мисия е да предоставим на пътешествениците лесен, бърз и сигурен начин да открият и резервират идеалното място за отсядане и почивка в страната“, заяви пред TravelNews Станислав Стоянов, един от собствениците, който държи още хотел „Кини парк“ в Св. св. Константин и Елена. Насочена е основно към българския пазар, но е направена и на английски език, за да могат и чужденци да резервират.

В платформата може да избирате между различни критерии като цена, разположение, рейтинг и удобства, което позволява да откриете най-доброто предложение. Резервацията е бърза, сигурна и гарантирана. Освен това се предлага 24/7 обслужване при нужда от клиента.

Findly.bg е концентрирана да предлага места за настаняване само в България. Целта е да съберем повече партньори и да привличаме туристи от страната и от чужбина, обясни Стоянов. За целта ще се прави реклама основно в социалните мрежи и в интернет. Освен България, останалите таргет пазари са Румъния, Германия, Нидерландия, Полша, Гърция, Турция, Северна Македония, Белгия, Израел и др.

Ако имате хотел, вила, апартамент или друго място за настаняване, което желате да отдавате под наем, свържете се с Findly.bg. „Стремим се да си сътрудничим с повече места за настаняване за постигането на взаимна успеваемост“, подчерта Станислав Стоянов. Програмите за лоялност и маркетинг ще помогнат на собствениците на обекти да привлекат нови клиенти и да увеличат печалбите си. Регистрацията е безплатна, а платформата взима комисионна от мястото за настаняване при направена резервация.

Findly.bg е собственост на фирмата „Файндли“ ООД със съдружници Данаил Арабаджиев (50%), Жана Стоянова (25%) и Станислав Стоянов (25%).

Мирослав Иванов