Хотели

Нощувка на стадион? Срещу 5000 долара на вечер можете да го наемете от Airbnb

   
Нощувка на стадион? Срещу 5000 долара на вечер можете да го наемете от Airbnb

След като знаменитости започнаха да отдават имотите си в Airbnb, но една нестандартна обява приковава вниманието - възможност за наемане на цял стадион, пише CNBC.

От 2020 г. насам бейзболният отбор Пенсакола Блу Уахус са обявили целия си бейзболен стадион в сайта за отдаване на жилища под наем. И за разлика от еднократните оферти от холивудски звезди, всеки може да го резервира. 

Стадионът струва 5 143 долара на вечер и включва две спални и четири двуетажни легла. Срещу цената за нощувка, гостите ще имат неограничен достъп до баскетболния стадион. 

 

"Искате ли да се биете с приятелите си в нашата клетка за битки? Бъдете наши гости!", се казва в обявата. "Искате ли да играете на игрището в 23:30 ч.? Бъдете наш гост! Искате да направите тренировка с момчетата? Бъдете наш гост!" 

Гостите са допуснати дори в клубната сграда на отбора, която разполага с телевизори, дивани, маси за пинг-понг и тапицирани столове, които обикновено са запазени за играчите на баскетбол.
Построеният през 2012 г. стадион с 5000 места е един от най-популярните - три пъти е обявяван за стадион на годината в Южната лига.

Срещу допълнително заплащане гостите могат да закупят пакети с храна и напитки. Това може да им е необходимо, тъй като кухнята включва само хладилник, микровълнова печка, кафемашина и тостер.

Все пак това не е попречило на мястото да получи перфектна 5-звездна оценка от 36 отзива в Airbnb. 
 

Но имайте предвид, че ако резервирате пътуване до Пенсакола, може да не сте единствените хора на стадиона.

"Бейзболният отбор Блу Уахос си запазват правото да организират допълнителни събития по време на вашия престой", гласи обявата.