Новини Турагенции

Франция прави уебинар за български туроператори за ски сезона

   

Френските Алпи привличат милиони туристи годишно
  Мирослав Иванов

Френската агенция за развитие на туризма (ATOUT) организира уебинар "На ски във Франция" за български туроператори във връзка с предстоящия ски сезон 2023/2024. Онлайн събитието ще се проведе на 12 и 13 септември 2023 г. от 10 часа, на английски език. На него ще бъдат представени френските зимни курорт, обявиха за TravelNews от ATOUT. Можете да изберете датата и часа, които са ви най-удобни, като участието е безплатно. Регистрация може да си направите на следния линк най-късно до 10 септември 2023 г.

Френските планини са водеща зимна дестинация в Европа, предлагащи 350 курорта с настаняване директно на хълмовете с огромни площи от ски писти, свързани с кабинкови лифтове. Те привличат 10 милиона туристи всяка година, от които 7 милиона идват за ски.

Кой курорт във Франция да препоръчате на своите клиенти?

Ако още не знаете кой курорт във Франция да препоръчате на клиентите си, независимо дали търсят голяма ски зона или развлекателни дейности. Поредицата от кратки уебинари ще представи France Montagnes и по-специално курортите Вал Торенс, Вал д’Изер, Лес Орес, Брид-ле-Бен и Тин. Какво ще има по време на уебинарите:

• Уебинарите са предназначени за туроператори и агенти на ски пътувания и пакети

• Петнадесетминутни презентации на отделни дестинации

• Концентрираме се върху известни френски курорти

• Ще откриете новини и оферти за предстоящия зимен сезон 2023/2024: новия

капацитет за настаняване, нови писти, нови дейности, атракции, особености на всеки курорт

• Представители на ски курорта ще отговорят лично на вашите въпроси в реално време

Мирослав Иванов