Новини Събития

Делфинариум Варна получи сертификат за топ дестинация от британски пътеводител

   
Делфинариум Варна получи сертификат за топ дестинация от британски пътеводител

„Делфинариум Варна“ получи сертификат за съвършенство от британската туристическа организация Tripper Travel Guide, с който се включва в топ забележителностите на града и се препоръчва за посещение на туристите. Организацията „Трипър“ издава наръчници за туристи и пътешественици, в които препоръчва топ обекти в различни дестинации и градове. „Делфинариум Варна“ е включен в препоръките за град Варна на всички настоящи и бъдещи туристи. 

Хиляди български и чужди туристи посещават всяка година най-голямата атракция на морската ни столица. През лятото се правят по три представления на ден, изнасяни от делфините Доли, Йоана, Бимбо, Кимбо и Флипър. Те изпълняват скокове на височина, двойно салто, троен аксел. Част от представлението е спасяване на човек във водата. Делфините също така пеят и танцуват - рокендрол и валс. Част от шоуто е и тяхната игра на футбол с публиката.  

Предвид предстоящите септемврийски празници и почивни дни, „Делфинариум Варна“ ще провежда и четвърто представление в дните 06.09, 15.09, 22.09 и 23.09, от 17:00 ч. Билети за атракциите може да се купят онлайн https://dolphinariumvarna.bg или на касата на делфинариума в деня на представлението.