Новини Транспорт

Нормален е трафикът по всички гранични пунктове на страната

   
Нормален е трафикът по всички гранични пунктове на страната

Нормален е трафикът по всички гранични пунктове на страната. Единствено към Румъния е по-интензивен и то за товарни автомобили, по информация на Гранична полиция за пунктовете за вход/изход на страната към 6 часа сутринта.

Границата с Румъния: Трафикът е интензивен на ГКПП "Видин", ГКПП "Кардам" и ГКПП "Оряхово" за товарни автомобили на изход. Преминаването през съвместните гранични пунктове "Кайнарджа"/"Липница“ и "Крушари"/"Добромир“ се осъществява съгласно договореното работно време от 8 до 20 часа.

Границата с Република Сърбия: Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. Граничните проверки на ГКПП "Калотина" се извършват на 8 работни места за влизащи леки коли и на 5 работни места за излизащи леки коли. За да избегнат интензивния трафик, съветваме пътуващите да използват и останалите пунктове на българо-сръбската граница: ГКПП "Брегово", ГКПП "Връшка чука", ГКПП "Стрезимировци", ГКПП "Олтоманци".

Границата с Гърция: Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. ГДГП препоръчва на гражданите, които пътуват към и от Гърция, да използват за преминаване освен ГКПП "Кулата" и ГКПП "Маказа", и останалите пунктове на българо-гръцката граница - ГКПП "Илинден", ГКПП "Златоград", ГКПП "Ивайловград" и ГКПП "Капитан Петко войвода". През гранични пунктове "Маказа", "Златоград“ и "Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

Границата с Република Северна Македония: Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Границата с Република Турция: Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати