Новини Събития

Туризъм ЕКСПО ще се проведе в Св. св. Константин и Елена

   
Туризъм ЕКСПО ще се проведе в Св. св. Константин и Елена

Наближава седмото поред издание на ТУРИЗЪМ ЕКСПО "ДЕСТИНАЦИЯ ВАРНА", което ще се проведе в периода 28 – 29 септември 2023 г. в AQUAHOUSE Hotel & SPA, Св. Св. Константин и Елена. Събитието събира под един покрив хотелиери, ресторантьори, туроператори, екскурзоводи, авиокомпании, доставчици, медии, професионалисти и партньори от туристическия бранш.

Изложението традиционно дава възможност на хотелиери и ресторантьори да се запознаят с водещи партньори в туризма. Да се докоснат до най-новите технологични продукти и иновативни системи в сектора, както и да намерят нов конкурентен партньор за бизнеса си.

Успоредно с експото ще се проведе и първото по рода си издание на "Туризъм мастър клас", на което успешни мениджъри и професионалисти, от сферата на туризма, ще споделят и разискват казуси от реалната работна среда. Обект на разглеждане ще бъдат актуални теми, свързани с оптимизиране на разходи, производителност на персонала, управление на цените, повишаване на продажбите в период на инфлация и други. Входът е свободен след регистрация.

Сред основните теми, разисквани от водещи професионалисти по време на "Дестинация Варна", ще бъдат:

Всички обичаме туризма, но как да го продаваме?

Какво трябва да знаем за успешните продажби? Какви са триковете за удовлетвореност на клиента с продажби на висока цена, в контекста на реални казуси от ежедневието на отдел "Маркетинг и продажби".

Има ли щастие на работното място?

Съвременният хотелски служител - подход при набирането, условия на работа, резултати и производителност. Работно време, почивки, отпуски - практически проблеми.

Вкусно управление:

Разгръщане на вкусовите хоризонти в индустрията на храните и напитките. От създаването на менюто до изживяването на вкуса. Иновации и практики в управлението на F&B сектора.

Повече информация за условията и реда на регистрация очаквайте скоро, на официалния сайт: https://www.destinationvarna.com/

Мирослав Иванов