Новини Турагенции

Туристическа компания предлага почивки в стил Емили в Париж

   
Туристическа компания предлага почивки в стил Емили в Париж

Почитателите на "Емили в Париж" и някои от инфлуенсърите, които се "борят" за още и още популярност в Instagram, ще могат да се отправят на обиколки из Париж, съобразени със сцени от романтичния филм на Netflix.

Туристическата компания Dharma, организира петдневни обиколки с екскурзовод, които ще следват стъпките на Емили Купър.

Снимка: Getty Images

В програмата са включени класове по сладкарство, обиколка на Palais Royal, визита в модно ателие и клас по приготвяне на коктейли.

Домакин на една от предстоящите обиколки е френската модна прима Инес Тази, парижанка, която има собствена програма в Netflix, след като участва в шоуто за запознанства Perfect Match.

Цената на новата екстравагантна екскурзия, одобрена от Netflix, започва от 2 423 евро на човек - без полети и в обща стая. Ако искате единична стая, цената е 3 312 евро.

"Създадохме тези пътувания, за да гарантираме, че гостите ще си тръгнат от Париж с нещо по-значимо от сувенирна барета и няколко снимки - казва главният изпълнителен директор на Dharma Чараф Ел Мансури пред The Times. "Убедени сме, че бъдещето на пътуванията не е свързано с това къде, а защо. Поредици като "Емили в Париж" ви карат да си пожелаете в края на всеки епизод да има бутон "резервирай сега".Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати