Турагенции

Мистрал травел ще води над 2000 студенти в Банско за 8-ми декември

   
Мистрал травел ще води над 2000 студенти в Банско за 8-ми декември

 

Пътуването до известни парти дестинации за 8-ми декември е един от най-забавните и паметни начини да отпразнувате този специален ден. Празникът традиционно се отбелязва с радост, енергия и много забавления, които могат да създадат незабравими спомени за цял живот. Но какво е готино парти без специална програма, любими изпълнители и много танци?

За осма поредна година “Мистрал травел” организира прословутите си партита в Банско и очаква да заведе над 2000 студенти в курорта. Туроператорът се е погрижил да направи най-мащабното студентско парти с най-обичаните родни певци и DJ-и. Студентите ще се забавляват с живи изпълнения от над 15 изпълнители, сред които трио "Стораро" - Фики, Емрах и Тони Стораро, Алисия и Далия, Преслава, Марсо и Бобката, 100 кила, Димчо и Момчето, DJ Дамян и Яворчо. 

MEGA BANSKO FEST

определено се е превърнал в чакано събитие сред младежите. Освен привлекателните възможности за купон, “Мистрал травел” изпъкват сред другите организатори, тъй като работят с някои от най-добрите механи и хотели в Банско. Вечерята в "Кукерите", "Думанова механа", "Дедо Йонката" или "Ла скара" е доказано страхотна, а фактът че заведенията са близо до нощните клубове, ги прави едни от най-предпочитаните в Банско. 

Цените за парти уикенда започват от 89 лв. на човек, в които са включени 2 или 3 нощувки със закуски, празнична вечеря на 08.12, welcome party, c цялостна организация и представител на агенцията по време на целия престой. Няма включен превоз, но туроператорът предлага допълнителен трансфер от Пловдив и София.

“Мистрал травел” работи с 

топ хотели в Банско, 

които с годините са доказали качеството и удобството си. Сред тях са "Перун Лодж", Park Hotel Gardenia, "Орфей", Platinum Hotel & Casino Bansko, Riverside, Lion Hotel Bansko, Evergreen Aparthotel, Winslow Infinity и др.

Допълнително всеки студент ще може да избере парти куверт, който да покрива една, две или три вечери в най-ексклузивните клубове в Банксо - Jack’s House и The Bounce. Туроператорът е единсвеният, който работи с елитните дискотеки, което прави преживяването още по-специално. Също така празнуващите ще могат да изберат дали искат куверт за само един от клубовете или и за двата. 

Като цяло вече е време студентите да планират ваканциите си около празника и предложението на “Мистрал травел” със сигурност е изпитано и препоръчвано. Освен че туроператорът се е погрижил за цялата организация на уникалното парти, те взимат в ръце и цялата организация на пътуването, което сваля всякакви притеснения от раменете на младежите. 

Традиционно трите вечери, изпълнени с партита, поставят началото на силния сезон в Банско. Това си е любима дестинация за студентите от столицата и от Пловдив през последните 10 години и се очаква по-голям интерес от всякога!

Йоана Шомова