Новини Транспорт

Celestyal временно преустановява круизите до Израел и ги заменя с Крит

   
Celestyal временно преустановява круизите до Израел и ги заменя с Крит

Във връзка със събитията в Израел, Celestyal следи отблизо ситуацията и поддържа постоянен контакт с властите. Нашият основен приоритет е здравето, безопасността и комфортът на нашите гости и след внимателен анализ извършихме промени в нашите маршрути, с които временно се заменя посещението в Ашдод, Израел, със посещение в Ираклион, Крит.

"Като организация, на първо място нашите мисли са насочени към всички, засегнати от събитията в Израел. Желаем бързо възстановяване на мира и безопасността в страната. Работим в тясно сътрудничество с властите, а защитата, сигурността и комфортът на нашите гости остават основен приоритет за нас. По препоръка на вътрешните ни екипи и компетентните органи, взехме решение временно да заменим Израел в нашия маршрут "Три континента" с град Ираклион на остров Крит до края на ноември тази година. Нашите екипи ще се свържат с всички засегнати клиенти, за да ги уведомят за промените в програмите им и за предприетите допълнителни мерки, с които целим гарантиране на удовлетвореността на гостите в останалата част от маршрута.", каза главният изпълнителен директор на Celestyal, Крис Теофилидес.

През следващите дни Celestyal ще се свърже директно с всички засегнати клиенти и агенти, за да ги запознае с актуализирания маршрут, както и с допълнителните разпоредби, които да гарантират техния комфорт и удовлетвореност.

Промяната в маршрута засяга следните круизи: седемдневният круиз "Три континента" с отплаване на 21-ви и 28-ми октомври и на 4-ти, 11-ти, 18-ти и 25-ти ноември 2023 г.

Celestyal ще продължи да следи ситуацията и ще даде допълнителна информация за останалите дати до края на годината.

За повече информация посетете celestyal.com