Новини Транспорт

България Еър пуска промоции за Лондон, Цюрих и Брюксел

   
България Еър пуска промоции за Лондон, Цюрих и Брюксел

Краят на лятото е само нова причина за планирането на пътешествие. А сега удобството на полетите на националния превозвач е на още по-изгодни цени.

Поради огромния интерес „България Еър“ удължава срока на промоционалните си условия през есента и добавя още 3 дестинации, от чиито изгодни цени пътниците могат да се възползват до края на месец октомври.

След старта на промоцията до три от директните си линии – Париж, Амстердам и Рим на 1 октомври, сега националният превозвач ще зарадва пътниците в икономична класа като добави още три от директните си маршрути – Лондон, Брюксел и Цюрих. Така пътниците на авиокомпанията имат избор от общо 6 дестинации, където да планират своята есенна ваканция. Промоцията продължава до 31 октомври и важи за пътувания до и от посочените шест дестинации, започнали до 31 март 2024 г.

Насладете се на пътуване до някои от най-известните столици в Западна Европа в комфорта на нашите полети. Всеки закупен билет в икономична класа включва 10 кг. ръчен багаж, дамска чанта или лаптоп, безплатен кетъринг на борда с топли и студени напитки, вода, сандвич и шоколадче на „България Еър“, както и безплатен check-in.

Париж е една от най-добрите дестинации за културен туризъм в Европа и мечта за пътешествениците през цялата година. Полетът до парижките забележителности е на специални цени през октомври, които започват от 99 EUR за еднопосочно пътуване в икономична класа, а ежедневните полети ще  осигурят гъвкавост на вашата ваканция.

Амстердам крие много изненади – един модерен град с богата култура, история и традиции. Нидерландският град може да ви предложи вълнуваща разходка с лодка по каналите, исторически и бизнес център с много атрактивни локации, а само за 109 EUR в едната посока може да пътувате удобно във всеки ден от седмицата.

Рим е наистина прекрасен през есента, с по-малко туристи на популярните забележителности, с приятно за разходки време и повече свободни места в китните италиански бистра. Еднопосочните билети до столицата на Италия започват от 79 EUR, а удобството е гарантирано с минимум 4 честоти на седмица.

Лондон е по-близо от преди, а атрактивните цени от 89 EUR през октомври за пътуване в едната посока в икономична класа го правят задължителна спирка във вашия списък с желани дестинации.

Есента е точното време за почивка с близки и приятели, уикенд в Европа или за резервация на следващата голяма дестинация. Известните европейски градове Брюксел и Цюрих ви очакват със своята история, архитектура и неповторим дух, а билетите на стойност от 99 EUR за едната посока са наистина изкушаващи.

До края на месец октомври може бързо и лесно да организирате своето пътуване с „България Еър“, при това със специални условия, за да спестите време и средства за незабравимите моменти, които предстоят.

Националният превозвач на България предлага на своите пътниците удобно онлайн чекиране преди полет, както и възможността за заявяване на допълнителен багаж и избор на място в самолета онлайн. Повече информация относно всички предлагани допълнителни услуги можете да намерите ТУК.