Турагенции

Usit Colours дава 200$ отстъпка при записване за бригада в САЩ

   


Октомври е много вдъхновяващ период за студентите - не само заради започването на новата учебна година и семестър, а и защото онези, които са били на бригада в САЩ по програмата Work and Travel, и реализирали американските си приключения, ги споделят сред колегите си. И често постовете в социалните мрежи от Големия каньон, Epire State Building или пък водопадът Ниагара, провокират студентите също да посетят Америка.

Добрата новина е, че сега е идеалното време да го направят! Всеки студент, който проявява интерес към “Work and Travel” бригада в САЩ, спокойно може да започне процеса до края на октомври. Местата за записване са отворени до януари, но специалистите съветват, че е добре да се кандидатства възможно най-рано. Не само мястото на студента в бригадата е гарантирано, но и той може да се възползва от различни преференции за ранно записване. Пример за такова предимство е сегашната отстъпка на туристическа агенция Usit Colours от 200$ за всеки кандидатствал до края на месеца.

Но какво всъщност представлява бригадата?

Накратко, това е уникална възможност за студентите да прекарат лято в САЩ, изживявайки американската мечта. Всеки може да избере работодател, за който да работи до 4 месеца в периода 1 май – 30 септември 2024 г. Този опит запознава студентите с живота в интернационална среда и им помага да излязат от зоната си на комфорт и да се развият като самостоятелни личности. След работния период всеки от студентите има право на 30 дни в САЩ като турист. Тези мигове обикновено са най-сладките не само заради посетените забележителности, а най-вече заради приятелите, които са се появили по пътя.

Usit Colours е агенция с дългогодишен опит в студентските пътувания. Използването на техните услуги е в огромна помощ на студента, тъй като те са се постарали максимално да улеснят процеса за кандидатите. Те поемат организацията на всички малки детайли - от предложения за работа, през помощ с избирането на правилната оферта и съдействие за организацията на интервю за виза, чак до полезни съвети, непосредствено преди заминаването.

Категорично едно от 

най-вълнуващите предимства

на бригадите в САЩ е разнообразието на дестинации. Независимо дали сте почитател на големите градове, обичате природата или се вълнувате от историческите забележителности, ще намерите нещо, което отговаря на вашите интереси. Каталогът на Usit Colours предлага позиции в над 50 локации. Ако пък студентите сами намерят работна оферта на мечтаното място, агенцията може да съдейства с оценката на работодателя. Usit Colours работи с американския CIEE, който се грижи до българите да достигнат само работодатели с доказано качество.

А когато става дума за развлекателната част от бригадата, ограничения няма. Всеки е свободен да избере къде да прекара времето си и да се потопи в американския забързан начин на живот. Най-често студентите избират да разгледат големи градове като Ню Йорк, Лос Анджелис, Чикаго, Лас Вегас, Маями и много други, но САЩ крие и много малки живописни градчета.

Защо Usit Colours?

Вероятно избирането на агенция, с която да се кандидатства по бригада, е най-трудната стъпка в целия процес. Това, което е най-ефективно обаче, е да се допитате до някой, който вече има лични впечатления. Никоя реклама не е по-добра от една искрена препоръка.

За това и агенцията се стреми да запази връзка със студентите си и взима при сърце обратната им връзка. Освен това може да се забележи, че в рекламните кампании на Usit Colours най-вече участват реални хора и мненията им. Този индивидуален фокус отличава компанията на пазара. Тази маркетинг стратегия затвърждава усещането, че работата на компанията е с цялостен фокус върху участниците в бригадата и определено създава усещане за фамилиарност.

Какво носи преживяването?

Прекарването на лято в САЩ не само ще разшири хоризонтите ви, но и ще ви предостави възможност да научите ценни умения и да развиете своя професионален потенциал. След завършването на бригадата, вие няма да сте същият човек - ще бъдете по-независими, самоуверени и готови за предизвикателствата на бъдещето. Професионалният опит в сферата на обслужването може да не изглежда като много, но ще изгради ценни качества като точност, прецизност и внимание към детайла. И дори кариерният ви път да се промени в бъдеще - придобиването на тази работна етика ще прави впечатление, където и да отидете. А както знаем американците са най-добрите в професионалните отношения!

Бригадите в САЩ са повече от просто екскурзия - те са пътешествие към по-доброто разбиране на света и разширяване на възможностите. Съчетавайки удоволствие и работа, те се превръщат във вълнуващи и незабравими приключения.

Подарете си това преживяване и се отдайте на американската мечта! С помощта на Usit Colours всички притеснения относно бригадата в САЩ могат да изчезнат, за да остане място само за хубавите моменти. Промоцията от 200$ е валидна до края на октомври, но агенцията е на линия за нови кандидати до януари 2024.

Йоана Шомова