Анализи Новини

Кои зодии не обичат да пътуват?

   
Кои зодии не обичат да пътуват?

Повечето хора много се вълнуват за пътувания и далечни пътешествия. Но има някои хора, които не харесват ваканциите. Всеки обича да си почива, но някои много се натоварват от дългия път, самото пътуване и подготовката за него. Те харесват зоната си на комфорт. Ето кои са тези зодии, според "India Today".

Телец

Тези зодии са стабилни и сериозни. Те си служат с логика, планират всичко, непознатото ги плаши. Обичат да са сред позната среда, да не излизат от зоната си на комфорт. Домошари са, харесва им да са вкъщи, да релаксират, да не се тревожат за новите неща около пътуването. Пътуванията нарушават рутината и навиците им, некомфортно им е, когато това стане.

Рак

Не е изненада, че са в списъка. Те са истински домошари. Домът е тяхната крепост, най-добре си почиват вкъщи, обичат да са в жилището си, там се чувстват в безопасност. Дълбоко свързани са с дома и роднините - всичко това много им липсва, когато са далече. Изпитват носталгия, натъжават се и им е много трудно, ако са на непознато място, особено за дълго време.

Дева

Пътуванията наистина натоварват Девите. Тези зодии са перфекционисти. Те анализират всичко, правят подробни планове, обръщат внимание на най-малкия детайл - багаж, билети, карти, места, занимания, хотели и т.н. Постоянно се притесняват - дали не са забравили нещо важно, дали ще им хареса там, където отиват, дали нещо няма да се обърка. Тревожат се и не могат да се насладят на почивката.