Транспорт

Wizz Air организира благотворителен мач в подкрепа на сдружение Плюшено мече

   
Wizz Air организира благотворителен мач в подкрепа на сдружение Плюшено мече

Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа и най-екологично устойчивата в света, кани всички футболни ентусиасти на уникален благотворителен футболен мач утре. Служителите на WIZZ ще се борят за победа и ще събират средства за Сдружение „Операция: Плюшено мече“ и тяхната менторска програма – „Скритите таланти на България“. Благотворителното спортно събитие ще се проведе на 15 ноември в спортен комплекс „Царско село“ с безплатен вход за деца и с такса от 30 лв. за възрастни. Всички събрани средства ще бъдат дарени на „Операция: Плюшено мече“ в подкрепа на тяхната менторска програма. Това е част от дългогодишната програма за корпоративна социална отговорност на Wizz Air, насочена към кариерно развитие и подкрепа на млади и обещаващи таланти. Благотворителното събитие се организира изцяло от служителите на авиокомпанията с подкрепата на посланика на WIZZ в България – Радостина Андонова, и посланика на устойчиво развитие на компанията в страната – Валентина Великова.

Менторската програма „Скритите таланти на България“ предоставя възможности на талантливи млади хора, лишени от родителски грижи, и на такива от социално слаби семейства да получат висше образование и да намерят работа. Вдъхновена от тази значима инициатива, авиокомпанията насърчава всички футболни фенове да се съберат заедно, да се забавляват и да допринесат за една благородна кауза. Във вълнуващия мач ще се съревновават отбори, съставени изцяло от служители на компанията.  

Подробности за събитието:

  • Благотворителен футболен мач в подкрепа на „Операция: Плюшено мече“ и менторската програма „Скритите таланти на България“
  • Дата: 15 ноември
  • Час: 14:00
  • Място: Спортен комплекс „Царско село“ – бул. „Околовръстен път“ № 170, София

Събитието ще посрещне зрители от всички възрасти, като входната такса е 30 лв. Децата могат да се насладят на събитието безплатно. WIZZ насърчава участниците да доведат своите приятели и семейството, за да се насладят заедно на един спортен следобед в подкрепа на благотворителна кауза. Всички приходи от входните такси ще бъдат дарени на „Операция: Плюшено мече“ и тяхната менторска програма „Скритите таланти на България“. Подкрепяйки тази инициатива, Wizz Air инвестира в бъдещето на талантливите млади хора, като им дава възможност да постигнат мечтите си въпреки трудните обстоятелства.