Новини Турагенции

Atout France пуска програма за електронно обучение и сертифициране на туристически агенти

   
Atout France пуска програма за електронно обучение и сертифициране на туристически агенти

Atout France (Френската агенция за развитие на туризма) стартира своя сертифицирана B2B програма за електронно обучение “France Connaisseur”, която е предназначена за туристически агенти. Това за TravelNews от организацията. Българските компании ще могат да се включат в нея от януари 2024 г.

Тази лесна за употреба и интерактивна платформа позволява задълбочено опознаване на всеки от разнообразните региони на Франция и нейните отвъдморски територии. Съдържанието включва информация за пътувания, туристически атракции, настаняване, разглеждане на забележителности, гастрономия и опознаване на регионите. Освен това в съдържанието се вплитат информативни любопитни факти и по-малко известни събития с видеоклипове и снимки за илюстрация на разнообразното туристическо предлагане на страната.

Програмата е така разработена, че потребителите могат да я изпълняват по свое време и без конкретен срок. При успешно завършване на 16-те модула, потребителите трябва да се явят на тест за окончателна оценка, преди да получат „France Connaisseur“ сертификат. За българския пазар един късметлия ще спечели напълно спонсорирано пътуване до Франция след успешно завършване на програмата.

От януари 2024 г. туристическите агенти ще могат да влизат в програмата, за да се регистрират и получат достъп до платформата за електронно обучение. Следете информацията на TravelNews или се свържете с Гордана Малич – 0043 1503289224, [email protected]

Мирослав Иванов