Новини Турагенции

Black Friday оферти за пътешественици – ето най-изгодните предложения

   
Black Friday оферти за пътешественици – ето най-изгодните предложения

Черният петък, празниците и новата година надничат от ъгъла, а с тях и безкрайните възможности за пътешествия, при това на изгодна цена. Ако искате да инвестирате в изживявания и незабравими моменти на ново или любимо място извън страната, то ето няколко ценни идеи. Преди да пристъпим към тях обаче, ще отворим една скоба. Оказва се, че пътуването играе важна роля за нашето благосъстояние – поне според учените (а с тях не бихме спорили). Офертите за Черния петък са добър начин не само да планирате почивката си през следващата година сега, но и да допринесете за финансовото си благосъстояние. Ако не друго, то с изгодните оферти можете да спестите толкова, че да ви стигне и за кратко city break пътуване през пролетта. Предложенията можете да откриете в специалните Black Fat Deals от eSky.bg!

Но, преди да преминете към изгодната организация, изберете дестинация точно по ваш вкус! Ето част от възможностите:

Екзотика за наистина добро начало на годината

Едва ли има по-хубаво усещане от това да пиете коктейл на плажа, да слушате приятното шумолене на вълните и да се наслаждавате на жарко слънце, докато в България вилнее люта зима. Екзотичните пътешествия са отдавна доказал се метод за борба със зимната летаргия и за бягство от неприятното и мразовито време. И не, не е нужно да харчите крупна сума пари, за да си подарите подобно удоволствие! Благодарение на Black Fat Deals от eSky.bg, пътуването ви ще бъде на толкова изгодна цена, че ще можете да спестите някой лев за второ пътешествие по-късно през годината.

Отправете се на изток и изследвайте пребогатите история и култура на Тайланд. Едното от най-добрите места за вашата почивка в нея несъмнено е Пукет! Островът изкушава не само с топлото си време, уникалните вкусове от азиатската кухня, чудесата на природата и великолепието на будистките храмове, но и… с изключително изгодните цени! Освен това тук няма как да се оплачете от липса на завладяващи гледки, каквито предлагат например историческият Стар град на Пукет или скулптурата на Големия Буда. Ако търсите забавление, се отбийте в някой от местните клубове или отидете на нощния пазар Chillva Market.  Полет и 7 нощувки в 4-звезден хотел на остров Пукет са на цени от само 1012 евро, благодарение на офертите на eSky.bg за Черния петък.

Пренасяме се в другата част на света, за тези, които искат да се докоснат до историята на маите и прелестите на слънчево Мексико. Дестинацията е любима на пътешествениците, тъй като предлага богата смесица от щедро слънце, пленителна кухня, невероятни история и култура, красиви плажове и екзотични преживявания. Канкун е мястото, където можете да опитате и видите всичко това. Отправете се към едно от новите 7 чудеса на света – Чичен Ица, големият град на маите, построен преди около 1500 г. и изпълнен със зашеметяващи руини. Този паметник всъщност представлява впечатляващ прозорец към една древна и могъща култура. За тези, които искат да се отдадат на пълен релакс – Канкун също е перфектното място. Районът предлага уникални плажни ивици, на които ще се почувствате като в рая, а всъщност ще сте на брега на Карибско море. Почивката ви в Мексико също няма да струва цяло състояние – офертите на eSky.bg започват от 1111 евро (за полети и 7 нощувки в Канкун ).

Ако ви се пътува някъде наблизо, Дубай е чудесно място за екзотична почивка и то само на 5 часа път! Той е модерен метрополис с небостъргачи, огромни търговски центрове и много развлечения. Сред най-посещаваните места е Бурдж Халифа – една от най-високите сгради в света. Палм Джумейра определено си заслужава да се спомене, тъй като няма много места като този остров с форма на палма. Между другото, той предлага отлични хотели и места за отдих за тези, които искат да се отдадат на подобаващ релакс. Офертите за Дубай също не отстъпват по атрактивност, като цените за полет+9 нощувки в 5-звезден хотел започват от 1004 евро.

Пролетен city break в Италия

Пролетта е чудесен сезон за пътуване, особено за city break в някой прекрасен град на Европа. Италия е страхотен избор за целта и нищо чудно, че всяка година пътуванията до средиземноморското бижу започват още през ранна пролет! Не е тайна, че всеки може да намери по нещичко за себе си в различните кътчета на страната, затова е наистина важно да изберете кое лице на Италия искате да видите.

Столицата на модата – Милано – може да ви очарова със своята архитектура, удивителни заведения и разбира се… шопинг! Милано е чудесна дестинация за кратко city break пътуване през пролетта, което можете да съчетаете и с посещение на Бергамо. Голяма част от полетите до Милано се изпълняват именно до Бергамо, но много хора всъщност не подозират, че това е скритото съкровище на Ломбардия. Така че непременно си запазете поне ден за това пленително градче.

И въпреки че повечето туристи свързват Рим предимно с величествените му паметници, то италианската столица е чудесен избор, ако искате да се отдадете на кулинарен city break! Вместо да отидете в ресторант, посещаван от туристите, изберете място, където хапват жителите на Рим. Това е гаранция за добра кухня, наситена с традиционни вкусове, но и за много по-”народни” цени.

Италианска приказка ви очаква в Пулия, който регион на Италия е перфектният избор както за кратък city break, така и за по-дълга почивка! Много туристи, дори и тези, които са били в Рим или Венеция, твърдят, че посещението на Пулия е автентично италианско преживяване, което им е показало истинския облик на Италия. Този регион все още не е погълнат от масовия туризъм и именно това прави дестинацията интересна. Пулия с две думи е живописен пейзаж, където впечатление ще ви направят както старите паметници, така и обикновените къщи на местните.

Можете да организирате своя пролетен city break в Италия сега и то на страхотни цени, благодарение на Black Fat Deals от eSky.bg. Офертите за полет+3 нощувки започват от само 118 евро!

Гръцки острови през лятото

Ако искате да замените стандартните и добре познати места в южната ни съседка и да се отправите на незабравимо приключение до някой от гръцките острови, имаме добра новина. До Гърция има много удобни полети, с които само за час-два можете да сте на някой от най-прелестните ѝ острови, без изобщо да се сещате за досадното чакане по опашки на границата.

Корфу е един от най-известните и прекрасни гръцки острови. Разположен в Йонийско море, точно до бреговете на Албания, той може да се похвали с най-буйната растителност от всички гръцки острови. Тук е идеалното място за почивка, където няма непоносими жеги, но има лек и освежаващ морски бриз! Корфу има много добра туристическа инфраструктура и предлага идеални условия за отдих – в противовес на пренаселените курорти.

Крит е най-големият гръцки остров и предлага скалисто крайбрежие, обширни плажове и тюркоазена вода. Гръцкият остров е същински оазис за любителите на плажуването и водните спортове. Един от най-приказните плажове е Елафониси, който очарова с розовия си пясък, кристално чистите си, плитки води и заобикалящите планини. Островът предлага и вълнуващи пешеходни маршрути, като този през дефилето Самария, дълъг 16 км. Или накратко казано: на острова всеки ще намери нещо за себе си!

Почивката ви в Гърция може да е на много по-изгодна цена, ако се възползвате от офертите за Черния петък на eSky.bg. Така хем пестите средства, хем и време, което обикновено прекарвате в доста по-продължително пътуване с кола дотам. Полети+6 нощувки в Гърция са на цени от 286 евро, така че побързайте да се възползвате! 

След като събрахте ценни деи за почивка през следващата година и то на страхотни цени, е време да резервирате пътуването си! Изгодните оферти по случай Черния петък на eSky.bg ще бъдат валидни само до 27.11, така че не ги пропускайте, преди някой да ви изпревари!