Заведения Новини

Къмпинг Градина предлага плажове и ресторанти под наем

   
Къмпинг Градина предлага плажове и ресторанти под наем

Има време до летния сезон догодина, но подготовката за него вече е на дневен ред. Плажът в близост до гр. Черноморец, известен като перлата на Южното Черноморие, се готви да посрещне любителите на морските вълни и слънчевия загар, и да им предложи не само достатъчно пространство за плаж и разходки, но и нови и обновени места за срещи, игри, релакс, заведения за хранене и партита.

Прекрасният плаж пред Къмпинг "Градина" търси чрез конкурс най-добрите наематели за следващите девет години, които да предложат на посетителите интересни и модерни възможности за почивка и забавление.

Срокът за участие в конкурса е 27 ноември. Предлагат се шест отделни зони от плажната ивица пред Къмпинг "Градина", които могат да бъдат наети от един или няколко кандидата. Повече за условията вижте в обявите за всяка зона. Легендарният Къмпинг "Градина" има разнообразни места за настаняване, но и голям и просторен паркинг с много свободни места, който е подходящ, както за гостите на къмпинга, така и за посетителите на плажа през деня.

Семействата с деца оценяват високо широката плажна ивица, където малчуганите могат да се забавляват с часове и да строят пясъчни замъци. Златният плаж на Къмпинг "Градина" е повече от място за летен отдих - това е възможност за активна почивка, наистина сплотени дни и щастливи часове, които остават завинаги.