Турагенции

Български туроператори ще посетят Йордания

   
Български туроператори ще посетят Йордания

Предстои организиране на туристическо изложение – „роуд шоу“ за български туроператори в Йордания. Това стана ясно след среща на посланика на България в Йордания Метин Казак с д-р Абдул Разак Арабият, изпълнителен директор на Борда по туризъм на Йордания, съобщи дипломатическото ни представителство в страната. 

Основните акценти на разговора бяха, че средно около 10 000 български туристи посещават годишно Йордания с тенденция за увеличаването им в бъдеще. Обсъдено беше и полагането на усилия в насока откриването на директна авиолиния “София - Аман”, както и разработване на възможности за съвместно сътрудничество в областта на промотирането на Йордания като туристическа дестинация сред българските туристи.

Сред темите беше още популяризирането на България като туристическа дестинация сред йорданските туристи чрез организиране на изложение за йордански турагенции в България.

На срещата присъстваха и Маджди Якуб, член на Комисията по външни работи и председател на Комисията по туризъм в Камарата на представителите на Йорданския парламент, Сухейл Халаса, председател на Йорданското общество за туризъм и туроператори, Маджди Туал, български възпитаник, Ахмад Алхмоуд, маркетинг директор в JTB, Маджд Абу Аркуб, областен маркетинг мениджър в JTB.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати