Транспорт

България Еър с повече полети до Варна и игра в Инстаграм

   
България Еър с повече полети до Варна и игра в Инстаграм

В навечерието на коледните и новогодишни празници „България Еър“ увеличи честота на вътрешните си полети по линията София – Варна, съобщиха от превозвача. С въвеждането на допълнителните полети от София до Варна и обратно през декември клиентите на авиокомпанията могат да летят до 3 пъти на ден до морската столица и имат повече удобни опции за пътуване като избегнат и засиления трафик по пътищата.

„България Еър“ отбеляза своя 21-ви рожден ден на 4 декември 2023 г. По повод рождения си ден стартира и игра в Instagram, в която 21 млади пътешественици ще получат по един двоен билет за следващото си пътуване през 2024 година и ще могат да се насладят на незабравимо пътешествие до вълнуваща дестинация по редовните линии на авиокомпанията.

В дните от 11 до 31 декември желаещите да участват в играта е необходимо да последват страницата на авиокомпанията в Instagram, а в коментар под публикацията за играта да отбележат човек, с когото биха искали да споделят пътуването, както и да използват в коментара си хаштага #BulgariaAir21. В томболата право на участие имат всички на възраст между 18 и 29 години.

Всички млади любители на пътешествията, които изпълнят пълните условия, ще бъдат включени в томбола за един безплатен двупосочен билет до избраната от тях дестинация от директните линии на „България Еър”.

Печелившите ще бъдат изтеглени на 2 януари 2024 г. и ще им бъде изпратено лично съобщение в рамките на деня от страницата на авиокомпанията в Instagram. Наградата е лична, като не може да бъде заменяна за паричната ѝ равностойност или преотстъпвана на трети лица.

През новата година превозвачът се очаква да възстанови и редовните полети от София до Виена, Милано (Летище Малпенса) и Лисабон. Полетите до трите дестинации бяха спрени по време на Ковид пандемията. Най-вероятно ще бъдат пуснати през пролетта, като се очаква датите скоро да бъдат анонсирани скоро. 

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати