Новини Транспорт

Ryanair обяви 1 млн. места с 30% намаление

   
Ryanair обяви 1 млн. места с 30% намаление

Ryanair, авиокомпания №1 за нискотарифни полети в Европа, стартира от днес най-голямата си разпродажба за годината с цели 30% отстъпка за над 1 милион места само за ограничен период от време, съобщиха от превозвача. Кампанията се казва Flash и се провежда всяка година. 

Тези ниски тарифи са достъпни за резервиране при пътуване в периода януари-април, с комбинация от приключения сред природата и градски почивки. Тъй като януари бързо приключва, сега е идеалният момент да преборите застоя след Коледа и да започнете да резервирате някои вълнуващи места за бягство за следващите месеци – независимо дали планирате да се потопите в културата на нова градска дестинация или да започнете летния си тен в края на зимата, има какво да избирате от мрежата на Ryanair от над 230 вълнуващи дестинации.

Най-голямата разпродажба на авиокомпанията за годината е достъпна за резервация сега на сайта Ryanair.com.

Ръководителят на комуникациите на Ryanair за Централна и Източна Европа Алиса Голебьовска заяви:
„С приближаването на края на януари всички усещаме онова следколедно пощипване. Но не се страхувайте, ние няма да позволим това да ви попречи да планирате следващото си приключение за пътуване до една от нашите над 230 вълнуващи дестинации в цяла Европа, със стартирането на най-голямата разпродажба на Ryanair за годината, предлагаща невероятни 30% отстъпка за над 1 милион Ryanair седалки. 
Наистина няма по-добър начин да започнете годината от резервирането на пътуване със семейството или приятелите, което да очаквате с нетърпение – независимо дали разглеждате нова градска дестинация, вдигате адреналина на заснежените ски писти, или просто си почивате, докато попивате късно зимно слънце – Ryanair има дестинация за вас. Тази невероятна разпродажба вече е на живо на Ryanair.com, но с ограничени места в офертата, не забравяйте да резервирате бързо!“.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати