Транспорт

Фрапорт сключи ключови търговски споразумения в България

   
Фрапорт сключи ключови търговски споразумения в България

Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АДподписа нови договори за експлоатация на търговска дейност в заведенията за хранене и развлечения и магазините, находящи се в пътническите терминали на летище Варна и летище Бургас с водещи компании в индустрията - Lagardère Travel Retail и Avolta. 

Резултат на успешното бизнес сътрудничество между Dufry и Autogrill, Avolta е водеща компания в туристическите изживявания, с опит в търговската дейност в заведенията за хранене, развлечения и удобство на пътуващите. Avolta съществува, за да направи пътниците по-щастливи, оперирайки в 75 страни и в над 1200 локации по целия свят.

Lagardère Travel Retail е водещ световен лидер в туристическата търговия на дребно, управляващ над 5000 магазина за стоки, свързани с пътуване, безмитни стоки, мода и предоставяне на хранителни услуги на летища, железопътни гари и други обекти в 42 страни по света. Като базирана във Франция международна компания, вдъхновена от своята богата 170-годишна история, Lagardère Travel Retail инвестира в международния си опит от световна класа и местния си опит, за да предостави специално подбрани предложения и преживявания в зависимост от конкретните нужди, както на наемодателите, така и на пътниците.

Успешните преговори и финализирането на договорния процес са поредното потвърждение на ангажимента на “Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт” АД да предоставя удобства и услуги от световна класа на пътниците, посещаващи летищата във Варна и Бургас. Lagardère Travel Retail и Avolta със своите новаторски концепции и богат опит, обещават вълнуващи промени и нови величини в заведенията за хранене и в магазините на двете летища.

Щастливи сме да затвърдим партньорствата си с Lagardère Travel Retail и Avolta, две от водещите компании в летищната и туристическата търговия, известни със своите отлични постижения във всяко отношение“, каза Светлана Симеонова, началник „Търговски отдел“ във „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“АД. „Това сътрудничество в пълна степен отразява нашата цел и решимост постоянно да подобряваме обслужването и преживяването на нашите пътници и да предоставяме изключителни услуги на летищата, които успешно оперираме като концесионер вече 17 години.“, допълва тя.

„Всички сме много щастливи и развълнувани да започнем през 2024 г. 8-годишен период с отлични партньори! Това е повече от надграждане на нашите търговски площи в Бургас и Варна, тъй като е свързано с нови външни зони и изключително клиентско изживяване! Сигурен съм, че нашите гости на летището ще се насладят още повече на престоя си на нашите летища! Благодаря на екипите на Avolta и Lagardère Travel Retail, както и на нашия собствен екип“, заяви Главният изпълнителен директор на „Фрапорт Туин Стар“ – д-р Франк Кванте.

Сключването на тези договори е важна стъпка в непрекъснатото развитие на летищата във Варна и Бургас, чрез която ще се осигури още по-добро преживяване на пътниците и ще се увеличат атрактивните търговски предложения за следващите 8 (осем) години. Целта им е да осигурят жизнена и разнообразна търговска среда, която е в съответствие със стратегическата визия на летищата. Усилията и отдадеността на търговския екип на „Фрапорт Туин Стар“, осигуриха успешното приключване на процеса, довел до подписване на споразуменията в рамките на предвидените срокове.

„Фрапорт Туин Стар“ изразява сърдечна благодарност на своите настоящи търговски партньори за постоянната подкрепа и принос, отчитайки тяхната значима роля за успеха на летищата. 

Подписването на търговските договори затвърждава позицията на „Фрапорт Туин Стар“ като лидер в предоставянето на вълнуващи пътувания от/до България.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати