Новини Турагенции

Плажът Чавенг бийч на Ко Самуи е дълъг 6 км и с бял пясък

   
Плажът Чавенг бийч на Ко Самуи е дълъг 6 км и с бял пясък
Водата на плажа е чиста и прозрачна
  Мирослав Иванов, Ко Самуи

Ако се чудите дали раят не е на Карибите или на Хаваите, спрете! Грешите, защото той е в Тайланд и по-точно на остров Ко Самуи. Това е третият по големина остров в Тайланд след Пукет и Ко Чанг. Благодарение на международното летище на Самуи островът е много леснодостъпен и полетът от Банкок или от Пукет отнема само един час.

Самият остров предлага много забавления и страхотен нощен живот. Има няколко големи нощни клубове и дискотеки - Green Mango, Reggae Pub, Bauhaus и Super Sub. Има и по-малки кръчми и барове по целия остров. Най-популярните напитки на Самуи са местните коктейли. Много известно забавление е също танцът на местните момичета, който се нарича Го Го и който можете да видите по много от заведенията.

Не можете да дойдете на такова място и да не се поглезите, така че възползвайте се от интересните процедури и масажи. Ветроходство, гмуркане и голф са само някои от нещата, с които може да се занимавате. Има най-различни организирани екскурзии, като някои от тях включват посещения на водопади, храмове, зоологическата градина, маймунския театър.

Чавенг бийч (Chaweng Beach) е най-известният и популярен плаж на остров Ко Самуи. Дълъг е около 6 км и се характеризира с бял пясък и кристално чиста вода. Този плаж е идеален за тези, които обичат водни дейности като гмуркане с шнорхел и каяк, и е заобиколен от ресторанти, барове, дискотеки и магазини навътре.
Финият бял пясък и тюркоазените води го правят идеален за слънчеви бани и плуване, докато богатият избор от ресторанти, барове и нощен живот, са предпоставка за забавление на Ко Самуи.

Мирослав Иванов, Ко Самуи



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати