Новини Транспорт

България Еър с участие в туристическата борса FITUR 2024 в Мадрид

   
България Еър с участие в туристическата борса FITUR 2024 в Мадрид

Националният превозвач представя своята дейност пред посетителите на туристическата борса FITUR 2024, провеждаща се в дните от 24 до 28 януари в испанската столица Мадрид. FITUR е сред най-известните туристически изложения в света, като и тази година посреща представители на голям брой държави от различни региони за среща с пътешествениците и водещи имена от местния туристически бизнес.

"България Еър" е единствената авиокомпания, която взима участие на форума, като част от представителите на българската туристическа индустрия. На изложението в Испания страната ни се представя като интругуваща дестинация за целогодишен туризъм, предлагаща възможности за зимен, културен, еко, SPA и уелнес туризъм.

На българския щанд 4 D02 туристите и представителите на индустрията може да научат повече за актуалните промоции на "България Еър", да получат информация за зимното разписание на авиокомпанията, както и да се запознаят с новости, свързани с оперирането на редовните линии в Европа.

Националният превозвач представя на любопитните посетители на FITUR 2024 също така повече детайли по доставката на новите си самолети Airbus A220, както и богатото си портфолио от предлагани услуги.

Вашето следващо вълнуващо пътуване ви очаква!

"България Еър" се стреми да предостави на пътниците най-добрите условия за приятни полети с новите си модерни самолети Airbus А220. Клиентите на авиокомпанията имат бърза и лесна опция за заявка на допълнителен багаж и избор на място в пътническата кабина онлайн. Повече информация относно всички предлагани допълнителни услуги може да намерите ТУК.