Новини Събития

Нощното шоу под звездите на Мальовица се завръща

   
Нощното шоу под звездите на Мальовица се завръща

Добри новини от най-бързо развиващият се ски курорт в България. От управата на курорта Мальовица съобщиха, че тази събота подновяват нощното каране.

Най-хубавото е, че отворени ще бъдат Голямата паничка, учебен влек №1 на Меча Поляна, транспортна пътека на Меча поляна, както и пистите Улея, Ръждавица и Стената.

Курортът е изключително посещаван от началото на ски сезона, като повечето гости споделят, че го харесват, защото природата е запазена, а съоръженията са обновени и са още по-надеждни и удобни.

"Това е едно от най-красивите и вдъхновяващи места за нас. Курортът разполага с добре отъпкани писти, добри условия и народни цени. Има условия и за опитните скиори, и за начинаещите", категорични са гостите на курорта. 

В подножието на курорта е добре маркирана зоната за начинаещи, като има отделен сектор за най-малките, за да бъдат в безопасност. Качвайки се нагоре на писта "Ръждавица", влизате в магическото царство. Комплекс Мальовица предлага уникални терени за любителите на екстремните спускания.

"Уникално място, което с удоволствие бих посетил с приятелите си отново." споделя един от посетителите в курорта през миналия уикенд.