Емблематичният хотел Хилтън, разположен в сърцето на София, официално връща авторския неделен брънч в своя нов ресторант OXBO. Въведен за пръв път в България преди повече от десетилетие именно от Хилтън, брънчът се завръща в своето родно място на 18 февруари, обещавайки на своите гости качествени продукти, автентичен вкус и приветлива атмосфера.
Уютно сгушен между зеленината на Южен парк и известния пешеходен Мост на влюбените, OXBO е място, в което въображението не познава граници. В него вкусовете оживяват, вдъхновени от съвременните кулинарни шедьоври и неповторимите български рецепти. С комбинация от стил, уют и висококачествени продукти от изцяло местни производители, ресторант OXBO се превръща в най-горещата точка за кулинарни срещи в града. Концепцията на ресторанта „From Farm to Fork“ се основава на чисти и местни съставки, така че всяко ястие да е феерия от богати вкусове.
Без значение дали ви се е приискало да се насладите на авторския неделен брънч или искате да опитате стандартното меню на ресторанта, ОXBO е мястото, което си струва да посетите. За разлика от други брънч локации в столицата, неделният брънч в OXBO е семейно ориентиран, предлагайки на своите малки гости безброй забавления с аниматори в специален кът.