Заведения Новини

Хилтън добавя новa брънч локация на софийската кулинарна карта – ресторант OXBO

   
Хилтън добавя новa брънч локация на софийската кулинарна карта – ресторант OXBO

Емблематичният хотел Хилтън, разположен в сърцето на София, официално връща авторския неделен брънч в своя нов ресторант OXBO. Въведен за пръв път в България преди повече от десетилетие именно от Хилтън,  брънчът се завръща в своето родно място на 18 февруари, обещавайки на своите гости качествени продукти, автентичен вкус и приветлива атмосфера.

Уютно сгушен между зеленината на Южен парк и известния пешеходен Мост на влюбените, OXBO е място, в което въображението не познава граници. В него вкусовете оживяват, вдъхновени от съвременните кулинарни шедьоври и неповторимите български рецепти. С комбинация от стил, уют и висококачествени продукти от изцяло местни производители, ресторант OXBO се превръща в най-горещата точка за кулинарни срещи в града. Концепцията на ресторанта „From Farm to Fork“ се основава на чисти и местни съставки, така че всяко ястие да е феерия от богати вкусове.
 

Отбрани журналисти и инфлуенсъри вече имаха възможността да се потопят в атмосферата на OXBO на тематично брънч събитие. Освен приканени да се насладят на авторски предложения и домашен уют, присъстващите бяха предизвикани да създадат най-естетично изглеждащата чиния с помощта на съвременни плейтинг техники. Предизвикателството беше оценено от шеф-готвача на ресторанта и от генералния мениджър на хотел Хилтън в България.
 
„Преди повече от десетилетие именно хотел Хилтън въведе концепцията за брънч в България. Радвам се, че мога да ви посрещна отново тук, в нашето ново бижу. Насладете се феерията от вкусове, в които ще ви потопим, съчетавайки неповторимата българска кухня с модерния авторски прочит на OXBO“, коментира Бони Манси, генерален мениджър на хотел Хилтън в България по време на събитието.

Без значение дали ви се е приискало да се насладите на авторския неделен брънч или искате да опитате стандартното меню на ресторанта, ОXBO е мястото, което си струва да посетите. За разлика от други брънч локации в столицата, неделният брънч в OXBO е семейно ориентиран, предлагайки на своите малки гости безброй забавления с аниматори в специален кът.
 
За брънч резервации кликнете тук.