Заведения Новини

Regale Bar отвори в Хилтън София и предлага уникални коктейли

   
Regale Bar отвори в Хилтън София и предлага уникални коктейли
Калина и Костадин са барманите, които правят авторски коктейли
  Мирослав Иванов

В „Хилтън София“ отвори изцяло новият бар Regale Bar & Terrace след продължаващото обновяване на комплекса. „Хотелът отваря след сериозна реконструкция. Бар Regale е нов и е първият в България, който е част от международната верига“, заяви на официалната церемония Бони Манси, генерален мениджър на „Хилтън София“. Той подчерта, че коктейлите са уникални и са най-добрите в града. Те се измислят и правят от барманите Калина и Костадин, обясни Манси.

Бони Манси (вдясно) и Максим Бехар

Пиар експертът Максим Бехар подчерта, че Regale Bar е новото място за срещи в София. Редовно ще бъдат правени и коктейл брънчове, като първият е на 24 февруари 2024 г., тази събота, от 14 часа. Цената е 69 лв. на човек и включва уникално приготвени коктейли, създадени от барманите, вкусно брънч меню и уютна обстановка.

Заедно с елегантния си интериор, екипът създава и пресъздава коктейли, които са изкуство. Барът ще разполага и с външна тераса, която ще направи по-топлите вечери една истинска наслада. Това е мястото за бизнес разговори или следобедни срещи. Освен това е много подходящо за събития, фирмени мероприятия, коктейли и др.

Regale е място, в което вашите сетива ще бъдат очаровани с аромата на прясно еспресо сутрин, леки хапки, или да се насладите на освежаваща чаша вино след успешна работна среща. Независимо колко е часът, това е вашето бягство от динамиката на града, докато се намирате в сърцето му, където можете да се поглезите със следобеден чай, местни деликатеси и сладки шедьоври.

През вечерите барът придобива нов живот и става шикозно, но уединено място, където да прекарате време с приятели. Насладете се на неповторимата атмосфера докато емблематичната количка "Sunset Ceremony" проправя пътя си през заведението до вашата маса и дава възможността да опитате единствените по рода си коктейли, специално създадени от барманите на Regale.

Мирослав Иванов