Новини Събития

ВАКАНЦИЯ & СПА: Юбилейното 40-то издание на изложението ще се проведе през март в София

   
ВАКАНЦИЯ & СПА: Юбилейното 40-то издание на изложението ще се проведе през март в София

През тази година туристическото бизнес изложение ще отвори врати за 40-ото си юбилейно издание. Събитието събира стотици участници и хиляди посетители от България и чужбина. „ВАКАНЦИЯ&СПА Експо е сред предпоставките България да се превърне във важна спирка за всеки с бизнес в туристически бранш“, коментират организаторите. Това се дължи на цялостната екосистема, изградена в Интер Експо Център, благодарение на участието на изложители от всички ниши на туристическия бизнес. 

„Изложение ВАКАНЦИЯ&СПА Експо обединява национални и регионални бордове по туризъм, браншови организации, туроператори, турагенции, експерти, собственици и мениджъри на хотели, SPA и уелнес центрове, бизнеси в сферите на голф, винения, кулинарния и младежкия туризъм. Представят се производители и доставчици на хотелско, спа и фитнес оборудване, специализиран софтуер; транспортни компании и атракциони, арт и спортни клубове, учебни заведения, школи за чуждоезиково обучение, издателства и медии“, споделят организаторите. Паралелно в залите ще протече и ЕКСПОМЕБЕЛ – международното изложение за обзавеждане, дизайн, вътрешна архитектура и интериорен дизайн.

На същинско пътешествие до Мадагаскар – четвъртият по големина осторов в света, ще се отправим от 13 до 15 март. Това ще се случи благодарение на колаборацията между наближаващото туристическо бизнес изложение ВАКАНЦИЯ&СПА Експо 2024 и държавата, намираща се край югоизточния бряг на Африка.

„Република Мадагаскар ще бъде държава-пратньор на изложение ВАКАНЦИЯ&СПА Експо 2024“, информира екипът на Интер Експо Център, организатор на туристическия бизнес формат. Държавата, известна с изключителната си природа, биоразнообразие и неповторими туристически дестинации, ще заеме щанд от близо 80 кв.м. в ключовата зона на ВАКАНЦИЯ&СПА Експо.

Отбелязваме Световния ден на туризма - HOLIDAY & SPA EXPO

От 2024 г. международното туристическо изложение ВАКАНЦИЯ & СПА, водещата бизнес платформа на туристическия сектор, ще се организира от Интер Експо Център, който през юни тази година закупи правата за организация на международния формат от досегашния организатор Prim Expo.

Досегашният организатор ПРИМ ЕКСПО ще остане консултант по проекта, с което да се осъществи гладкият преход и се осигури приемственост в процесите на подготовка и организация за провеждането на туристическото бизнес изложение. За това допринася и досегашната отлична комуникация между двете компании, вследствие на които ВАКАНЦИЯ & СПА вече над 10 години се провежда в изложбените зали на Интер Експо Център.

„Нашият екип е на разположение за съдействие и ще се радваме ВАКАНЦИЯ & СПА да продължи да се развива като авторитетно международно събитие. Присъствието на сериозен туристически форум в календара на страна, ориентирана към развитие на туризма, е престижно и важно за бизнеса, и за институциите.“, коментира екипът на ПРИМ ЕКСПО

Екипът на Интер Експо Център, като доказан организатор на над 20 търговски изложения и стотици съпътстващи събития всяка година, с близо 60-годишна история, заявява готовността си да продължи развитието на ВАКАНЦИЯ & СПА, влагайки цялата си енергия и експертиза за неговото надграждане. Последното издание събра заедно над 260 участници от 16 държави; организирани бяха 32 съпътстващи събития. Бизнес изложението привлече вниманието на над 10 000 посетители от страната и чужбина.

May be a graphic of slow loris and text

До старта на туристическото бизнес изложение ВАКАНЦИЯ&СПА Експо остава по-малко от месец. Своя билет за посещение може да закупите на www.holidayfair-sofia.com.