Заведения Новини

Клиентите на TakeAway избраха най-добрия ресторант в Пловдив

   
Клиентите на TakeAway избраха най-добрия ресторант в Пловдив

Ресторант АMORE Pizza  е обявен за "Най-добър ресторант в Пловдив" на годишните награди на TakeAway AWARDS. Церемонията се проведе в зала "2020 Еvent Space" в Националния дворец на културата в София, а водещ бе актьорът Сашо Кадиев. В конкурса са гласували над 20 000 души от цялата страна - клиенти на компанията за доставки.  

Всички номинирани са избрани въз основа на специфични критерии, като например представянето им през 2023 г. – рейтинг на Takeaway и брой на получените поръчки. Изборът на победителите е повлиян от мнението на клиентите за ресторантите, които гласуват на уеб страницата. 

Пловдивският ресторант бе номиниран в две категории. В категория “Най-добър италиански ресторант в България” "Amore" влезе в ТОП 3 , като на първо е ресторанта на Лео Бианки-  Leo’s Pizza. 

"Изключително горди и щастливи сме от двата приза, това е голяма отговорност, която ще продължим да носим!" коментира за TrafficNews собственикът Найден Кехайов. Той и съдружникът му Красимир Кръстев развиват ресторанта от 10 години, като преди две години преориентираха менюто основно към италианската кухня, като започнаха да внасят продукти директно от Италия.

В уютният и ухаещ на прясна паста и средиземноморски подправки ресторант, трудно можеш да си намериш място без резервация. "AMORE" е изключително популярен сред ценителите на италианската кухня, защото пиците , приготвени от тесто по оригинална италианска рецепта с италиански колбаси и прясна моцарела са неустоими. Ресторантът е популярен и сред туристите, като една от най- голямите доставки на един адрес е била цели 66 пици! Тя е на група учители от Румъния, които са били на посещение в Пловдив. 

"Искам да благодаря на всички, които ни подкрепиха! Много скоро ще ви изненадаме с най-доброто меню в 10 годишната ни история!, обеща Найден Кехайов.