Новини Събития

Der Touristik ще инвестира в България като семейна дестинация

   
Der Touristik ще инвестира в България като семейна дестинация

"България има възможността за заеме място в специфичната ниша на семейния туризъм. Ние сме отворени да открием нови, подходящи за семейни почивки места в България, като Обзор например. Готови сме да инвестираме много в дестинация България“, каза Джо Сайп контрактинг директор Der Touristik по време на работна среща с министър Динкова в рамките на ITB в Берлин.

Сайп заяви също, че най-големият позитив на страната ни в сферата на туризма е отличното качество на разумна цена. „Аз вярвам, че може да постигнете сериозен успех с представянето на лайфстайл хотели и разкази за уникалните възможности, които могат да открият туристите в страната ви. Това е първата година след Kорона вируса, в която наблюдаваме възстановяване на пазара и е очевидно, че правите много за развитието на България в сферата на туризма“, заяви Сайп, като подчерта и приноса за това на програмата рекламиране на Черноморските райони.

„Изключително доволна съм че програмата за Черноморските райони е привлякла вашия интерес и ще продължим нашето успешно партньорство“, каза министър Динкова. Министърът на туризма подчерта също, че страната ни е готова да инвестира в иновативните методи на маркетинг и реклама.