Новини Събития

Телевизия Канал 3 обяви специален рекламен пакет за туристическия бизнес

   
Телевизия Канал 3 обяви специален рекламен пакет за туристическия бизнес

Национална телевизия „Канал 3“ обяви специална промоционална рекламна тарифа за туристическия бранш, съобщиха от медията. Тя е насочена към туристически дестинации, хотели, туроператори, турагенти, заведения, туристически услуги и обекти и съпътстващ туризма бизнес.

Пакет с 8 излъчвания на ден на рекламен клип с дължина 30 секунди излиза само 500 лв. без ДДС на месец. "Опти пакетът" е за 16 броя излъчвания на ден за 800 лв. на месец, а "Мега пакетът" дава възможност за 48 излъчвания на ден срещу 1500 лв. на месец.

Телевизията предлага още реклама на конкретно туристическо събитие за 480 лв. без ДДС, като в сумата влизат 16 излъчвания на ден, в рамките на една седмица.

Канал 3 може да заснеме и излъчи туристическо събитие. До 30 минути на запис – цената е 400 лв., до един час на запис - 700 лв., заснемане на събитие до един час с 3 камерен ПТС - 2000 лв. Телевизията предлага и излъчване на живо при интерес от страна на бизнеса. Също така и други популярни форми – репортажи, интервюта, предавания и др. Цялата тарифа може да откриете тук!

Телевизия „Канал 3“ работи ежедневно за създаване на информирано и активно гражданско общество, развива медийна среда и редакционна независимост и поема ангажимент и гаранции по отношение на  защита и насърчаване на свободата на словото и достъпа до информация; създаване на качествена журналистика; многообразие от новинарски източници, предлагащи на обществото надеждна и обективна информация.

Телевизия „Канал 3“ е независима медия с лиценз от СЕМ, изцяло частно българско търговско дружество с ефективно управление и осигурена професионална независимост. Тя се разпространява безплатно в над 170 кабелни и сателитни оператори в цялата страна, включилно в А1, Yettel, NeoSat и онлайн в сайта kanal3.org. Специализираната туристическа медия TravelNews и „Канал 3“ имат съвместна рубрика „Туризъм“, която се излъчва всеки делничен ден от 19:10 часа.

Мирослав Иванов

Специална промоционална оферта за туристическия бранш