Заведения Новини

Ресторант Каскадас е оазис в Слънчев бряг

   
Ресторант Каскадас е оазис в Слънчев бряг

Има и такива места в Слънчев бряг! Далеч от тълпата туристи, спокоен, красив и вкусен.

Ресторант "Каскадас" е изтъкан от милиони влакна романтика и всяко едно от тях носи духа на това приказно място. Микс между качествена и вкусна храна, перфектно обслужване и атмосфера, всичко това облечено в услуга, която те вдъхновява. Няма начин да посетите това райско местенце и да не се влюбите в него. Тук красотата е навсякъде, а свободата може да се вкуси.

Ресторантът е с над 250 места на открито и закрито, въпреки че е в хотелски комплекс е отворен за всички, които не са гости на комплекса. Разполага с  охраняем безплатен паркинг, разделен е на зони, парк градина с най-големия детски кът в България, подходящ за семейни събития, зала с мултимедия за малки и големи фирмени събития, прохладна зона около басейните, и място за артисти и изпълнители. Всяка седмица има тематични вечери и програма с гост изпълнители. Тук се приготвя и най-вкусната италианска пица на пещ, прясна паста и ризото, пресни морски деликатеси, месни предложения и меню за деца.

Кулинарната философия на обновения Ресторант "Каскадас" е посветена на всеки, който изпитва удоволствие и наслада от живота. „Приготвяме храната с любов, за да бъдем обичани!“, коментира усмихнатият персонал пред "Флагман".

Затаете дъх, настройте се на вълна релакс, усетете морския бриз и ще се насладите на уникалното съчетание между емоция, кулинарни изкушения, добре подбрани вина, свежи напитки и първокласно обслужване, всичко това обединено в лятна фиеста, която няма как да забравите.

Емоциите ви очакват в ресторант "Каскадас"!

За резервации тел.:+359899385038.

Следете в Instagram всички събития и поводи да посетите това прекрасно място от ТУК. Локацияте повече от удобна вижте ТУК.

Сред пищната зеленина можете да похапнете цялото семейство
Маса до басейна или в приятния и свеж салон - имате голям избор. В ресторанта имат опит и в организирането на големи семейни празници
Тук ще ви посрещне усмихнат персонал
Майстор пицар с над 10 години практика в Италия приготвя класическите и обичани в цал свят пици
Прясната паста с морски дарове не само е красива, но и много вкусна
Масата ви няма да остане празна защото менюто е богато, а цените достъпни
Басейните, а те са много, са достъпни за всички клиенти - малки и големи
В Cascadas се намира най-големият детски кът в България. Той е на разположение и за всички гости на ресторанта
Площадките за игра предлагат различни съоръжения за деца от всички възрасти
В езерцата край лятната градина на ресторант Cascadas живеят черни лебеди
Сладкарницата до ресторанта е романтично отклонение, което задължително трябва да направите. Десертите се приготвят в кухнята на Cascadas. Сред предложенията ще откриете и 100% веган торти с какао и кокос
Подарете на цялото семейство едно приказно бягство сред красотата и спокойствието на Cascadas Слънчев бряг