Заведения Новини

Серина Уилямс попиля елитен ресторант в Париж

   
Серина Уилямс попиля елитен ресторант в Париж

Серина Уилямс се оплака в социалната мрежа X, че ресторант със звезда "Мишлен" в Париж е отказал достъп на нея и децата й, съобщава The Independent.

В публикация, разпространена в мрежата на X, легендарната шампионка твърди, че тя и семейството й не са добре дошли на терасата на ресторант "Peninsula". В нея тя посочва, че това е първият път, когато е отказан достъп в заведение за нея и децата й. 

"Беше ми отказан достъп до терасата с децата ми, за да ям в празен ресторант с хубави места. Винаги има първи път", възмути се Серина. 

В секцията за коментари феновете бързо подкрепиха тенис величието, като един потребител се позова на нетното състояние на Уилямс от близо 100 милиона долара и я посъветва: "Можете да купите проклетото място". 

Друг добави: "Кой не прави място за кралица?". "Беше ви отказан достъп, защото ви обслужваха с предразсъдъци", отбеляза друг. "Засрамете се", пише почитател.

От въпросния ресторант се защитиха, че същата вечер всички маси са били предварително резервирани. "Скъпа г-жо Уилямс", написаха от хотела. "Моля, приемете нашите най-дълбоки извинения за разочарованието, което изпитахте тази вечер. За съжаление, нашето местоположение на покрива наистина беше пълно и единствените незаети маси, които видяхте, принадлежаха на нашия гурме ресторант "L'Oiseau Blanc", който беше напълно резервиран“, пише Digi24.