Готвач с Michelin звезда откри ресторант в квартала Union Station в Чикаго, който предлага само два елемента в менюто: бургер и пържени картофи. NADC Burger първоначално започва като партньорство между Michelin – звездния готвач Филип Франкланд Лий и известния скейтбордист Нийн Уилямс в Тексас и Чикаго.
Концепцията е за “непринудена обстановка”, а с ограниченото меню в ресторанта на площад “Лаример” атмосферата е точно такава. Бургерът е от 100% чисто говеждо месо от RC Ranch в Тексас и се сервира с подправките, изготвени от компанията на Нийн Уилямс – NADC. Този сандвич съдържа американско сирене, таен сос, лук, мариновани краставички и “леко овладяни” халапеньо чушки.
Междувременно ресторантът предлага златисти пържени картофи, които могат да бъдат направени “Beast Mode”, като се добавят сирене, нарязани краставички, халапеньо чушки, специален сос и подправки.