Институтът по кулинарни изкуства (Culinary Arts Institute – CAI), част от Висше училище по мениджмънт – Варна (ВУМ), от години привлича
Заведенията за хранене и развлечения трябва да имат менюта за кухненската продукция и за напитките с цени, грамажи и алергени, да предоставят на своите гости безплатен достъп до санитарния възел и да бъдат категоризирани. Обектите с две и над две звезди са задължени да поддържат ПОС терминал за приемане на безкасови плащания и да информират предварително клиентите си за тази възможност. Това е важна и за удобството на потребителите промяна в Закона за туризма от март миналата година.
Всеки от нас се нуждае от малко разнообразие понякога. От нови преживявания и различни култури, от непознати вкусове, радост и гостоприемство, което просто ни стопля отвътре. Точно такова място е комплекс Araks – арменски ресторант и хотел, чиито невероятна кухня и сърдечно отношение внасят частица от магията на Изтока и у нас.