Ресторант глобява 120 долара за добавяне на ананас в пицата

Малко са моментите в историята на храните, които предизвикват толкова спорове, колкото решението на канадски готвач от 60-те години на миналия век да сложи ананас от консерва върху пица с шунка.

  17.01.2025 10:39      

Най-старият пловдивски ресторант работи отново

2025-а година започва с добри новини за ценителите на хубавата храна и уюта в града под тепетата, след като най-старият пловдивски ресторант Златната Круша заработи отново преди броени дни.

  15.01.2025 08:15      

Ресторант Torro Premio – луксозният избор на Пловдив

Краят на годината традиционно се отбелязва с бляскави корпоративни събития! Пловдив определено е в своя икономически подем и чуждестранните инвестиции стават все по-мащабни

  13.01.2025 18:17